Laptele matern nu-i UHT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Cati Andronescu, eternă candidată la funcţia de ministru al Educaţiei, este de părere că profesorii sunt umiliţi de camerele de supraveghere de la Bac. Păi, exact aşa este. Camerele astea nu cer nici şpagă, nu-i hărţuiesc pe elevi nici cu meditaţiile. (Îmi scot pălăria în faţa adevăraţilor dascăli de care ÎNCĂ mai dispune şcoala românească!)

* De fapt, ştirea zilei este că am intrat în recesiune tehnică. Ca să-i parafrazez pe analiştii emisiunilor de fotbal, trebuie să spun că nu mai avem nicio scăpare: suntem în recesiune tehnico-tactică, dar şi administrativă. Nici Dumnezeul lui Gigi Becali (oare cum o arăta protectorul latifundiarului?) nu ne mai salvează…

* Consilierul guvernatorului BNR Adrian Vasilescu pune punctul pe i. Spune exact ce ne-a povestit recent Jeffrey Franks: „În România muncesc prea puţini oameni”. Ca să aflăm cine trudeşte şi cine trage chiulul, putem face un sondaj la botu’ calului. Ăla care se alintă că merge la „scârbici” (schimonositoare, vomitivă construcţie!) e titular pe lista neagră. Când lucrezi ca lumea nu mai ai timp de jocuri de cuvinte. De asemenea, tot ăştia sunt primii şi la cerşit de lefuri mai mari.

* Cretinoizii care actualizează site-urile de ştiri provin în majoritate de la casele de copii. Mă încearcă mila când le văd creaţiile, e nasol să nu fi avut parte de dragostea părintească, mai ales la cele mai fragede vârste. Iată ce au putut scrie nişte dobitoci pe portalul realitatea.net: „Hanna Montana, în scene de sărut lesbi sau moment emoţionant?” Am intrat pe ştire. Era vorba despre cântăreaţa Miley Cyrus care se pupa pe gură cu maică-sa, Leticia Cyrus. Băi, oameni buni, mă repet: aia se săruta pe buze cu cea care i-a dat viaţă şi îngălaţii care cred că laptele matern e naşpa deoarece n-a avut parte de procesarea UHT pun semnul congruenţei între dragostea de mamă şi lesbianism. Nea Ţepeş, ne mai ţii mult? Hai şi pune mâna pe ei!

* Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin vor avea emisiuni la aceeaşi televiziune, o anomalie dacă stăm şi ne gândim la istoria răfuielilor celor două caţe. Răduleasca pune puţin paie pe foc: „Andreea va trebui să mă iubească cu forţa!” Trecând peste cacofonie, nici nu ştie Mihaela ce a zis: adică, ce, ailaltă trebuie s-o violeze?

Citit 857 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.