Bote, la Festivalul Curcudușelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cazul Năstase va fi rumegat și săptămâna aceasta. Avem, carevasăzică, subiect, deci ni s-a deturnat atenția de la adevăratele noastre probleme. Asta vor spune anumiți purtători de opinie care încearcă să fie și formatori. Și le dau dreptate. Da, suntem duși de nas cu fularul Burberry ca să uităm de faptul că avem doar două mâini, o evidentă frustrare: nu putem fura mai mult.

* Vi l-ați închipui vreodată pe Fuego în fruntea unei rețele de trafic de carne vie? Sincer, nici eu, un antipatizant fervent al brelocului doamnei Irina Loghin, nu-l văd pe bretonat în capul unei găști de proxeneți, dar se pare că soarta nu ține cu noi. Mă simt nevoit să vă reamintesc că, acum câțiva ani, fata Angelicăi Stoican, o excelentă purtătoare de ie (fiică-sa la fel), era cercetată pentru legături cu traficanți de armament. Ei bine, în weekend a mai ieșit cineva cu motive tradiționale la interval. Odrasla cântăreței de muzică populară Elena Merișoreanu este urmărită de FBI deoarece individa ar fi artistă într-un caz de fraudă cu carduri bancare. Mă tem că emisiunea de radio „Viața Satului” va fi interzisă în curând pentru că orice e pe bază de „of, of, măi, măi” ascunde o infracțiune extrem de gravă. P-alde Petrică Mâțu Stoian i-a verificat cineva?  

* Primarul unei localități gorjene le oferă cetățenilor de rând SMS-uri cu prognoza meteo. Este o idee grozavă, omul merită felicitări. El se poate folosi de această manevră pentru a le transmite plătitorilor de taxe și impozite următoarea informație: „Stimați concitadini, este vremea să ne apucăm de treabă!”

* Elevii claselor a VIII-a au primit, ieri, la Evaluarea națională următorul subiect: prezintă portretul unui prieten pasionat de lectură. Cu alte cuvinte, școlarilor li s-a întins o capcană. Nu știu câți dintre ei și-au dat seama că trebuia să lase foaia goală. Păi, cine a mai văzut în mileniul al treilea un om care să pună mâna pe-o carte?

* Duminica următoare va avea loc într-un sat din județul Bistrița-Năsăud Festivalul Cireșelor. Am auzit că vor fi prezente și câteva vedete la acest eveniment. Nu și Cătălin Botezatu, interesat mai mult de Festivalul Curcudușelor din Vaslui.

Citit 698 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2012 14:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.