Autoîmpuşcatul și „Monoloagele vaginului”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sunt realmente vomitive osanalele adresate autoîmpușcatului, cu ocazia aniversării. „M-am simțit aproape de zei with Adrian Năstase”, a scris pe Facebook unul dintre indivizii care-l venerează pe singurul sinucigaș din lume care s-a tăiat cu lama glonțului. Bine, multe mesaje sunt pe lângă gramatică, situație care mă pune pe gânduri. Să fi devenit Marian Vanghelie susținătorul frenetic al lui Bombonel?

* Apropo, nu v-am avertizat, intrând ca nesimțitul cu bocancii în sufrageria unui tablou de cinste al României. La aproape 23 de ani de la patentarea Împușcatului, ne-am trezit și cu Autoîmpușcatul. Or asta n-are legătură cu mașinile de curse, domnule Victor Ponta!

* Mă simt nevoit să pun punctul pe i. Știu de ce Adiță a recurs la gestul penibil de miercuri seară. Păi, a așteptat și el ca omul o reacție din partea femeii de lângă el, un leșin, ceva, o criză de hipertensiune... Aiurea! Doamna Dana parcă era de pe altă planetă, n-o cotrobăia niciun sentiment. Și atunci ce să facă fostul prim-ministru? S-a dus să-și pună pistolul. Unde l-o fi pus, că doar nu veți crede prostia mediatizată de televiziuni. S-o fi înțepat în Cornu...

* N-am prins canalul - dacă s-o fi transmis asemenea oribilități - dar bănuiesc că ieri a avut loc un mare eveniment în familia Năstase. Fiul cel mare, Andrei, urma să citească în public ultimele scrisori ale lu’ taică-su. Vă dați seama unde s-a ajuns cu acest Neacșu de la Cornu? Mă rog, încerc să mă abțin și întreb, cu o curiozitate exacerbată, dacă scrisorile astea au vreo legătură cu „Monoloagele vaginului”, piesă de teatru la modă în acest sezon în Capitală.

* Auzind întâmplările din strada Zambaccian, deputatul gălățean Mihail Boldea le-a spus colegilor de celulă că nu-și poate permite un pistol în tâmpla de sub gușă (până la urmă, cam asta-i partea anatomică vânată de Năstase - nu-i vina mea că au tot bâlbâit-o la televizor), dar măcar un fular d-ăla, de împăturit în jurul gâtului, tot își va trage.

* Bine că mi-am amintit la timp. Domnule Adiță, ar fi fost mai ieftin să fugiți în Kenya, ca Boldea, decât să faceți atâta mascaradă cu eșarfa și aroganța etalată și de pe targă. Canibalii din junglă sigur nu v-ar fi mâncat. V-ar fi găsit alte întrebuințări, dacă înțelegeți unde bat.

Citit 1373 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iunie 2012 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.