Bunicuţei nu-i mai place vara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Victor Ponta face glumițe demne doar de granița Uniunii Europene, acolo unde ne și aflăm de altfel. De Ziua Franței, copilotul din fruntea Guvernului a spus că ar trebui să învețe și un pic de germană, că așa e la modă pe continent, dar că se mândrește cu franceza pe care o vorbește. Ce rost are să buchisească limba Angelei Merkel când o poate impresiona cu un atestat bine pus la punct? Diplomele se găsesc pe internet la prețuri acceptabile și nu sunt la fel de sofisticate ca doctoratele, ja, ja!

* Traian Băsescu se laudă că, dacă ar fi fost comandantul Titanicului, celebrul vas nu s-ar fi scufundat. Normal că nu s-ar fi întâmplat nenorocirea din 1912 dacă marinarul din Constanța ar fi fost la cârmă. Aisbergul ar fi fost răpus și turnat cu talent în paharele de whiskey.

* Ion Iliescu consideră că organizarea pe două zile a referendumului ar fi un lucru bun. „Este o perioadă nefericită, este toiul verii”, se justifică Nea Nelu care își dorește o prezență crescută la urne. Ehei, unde-s vremurile când Bunicuța ne băga două episoade din Dallas în duminica alegerilor și un Album Duminical de-i sărea basca doamnei Corina Chiriac... Ce emoții mă cuprind și acum: poporul se holba la televizoarele soft-color și mergea în proporție de 80 la sută să pună ștampila pe cine trebuie.

* Apropo, Nea Nelule, dar despre mineriade de ce n-ai mârâit nici măcar o vorbă, o mea culpa, ceva? Tocmai ce le-am comemorat și tot în toiul verii s-au petrecut. Și, da, ai dreptate, pe mai multe zile e mai bine. La fel au fost organizate și mineriadele, ca nu cumva panseluțele plantate cu ranga să se creadă crini imperiali sau floare-de-colț.

* Producătorul filmelor „Sunetul muzicii” și „Fălci” a plecat de tot dincolo ca să realizeze o peliculă și cu Dumnezeu. Știți că așa se spune despre cei care mor. La fel, poate, și cu pompierul de pe nu știu unde, găsit spânzurat în weekend. S-o fi dus să ude cu tulumba flora din Grădina Edenului. Revin însă la producătorul Richard Zanuck. Să le fie rușine celor care s-au gândit măcar o clipă că Alina Plugaru a jucat în „Fălci”!

* Un medic din Vaslui este acuzat de malpraxis de două ori într-o săptămână. Înseamnă că-n celelalte cinci zile chiulește de la serviciu.

Citit 827 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iulie 2012 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.