Spanacul UE şi Papa Marinaru’

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După referendumul de duminică, România va ști dacă este nevoie de o mână nouă de var la Cotroceni sau nu. Până atunci însă mai sunt două zile, în care se va umbla cu cioara vopsită. Ambele tabere practică aceste exercițiu „democratic”.

* Președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Dogaru îl cheamă pe individ, a încercat o caracterizare plastică pentru entitatea Uniunii Europene: „UE este un spanac de expresie germană manipulat de ruși.” Așa o fi, domnule Dogaru, dar mi se pare mie or am devenit dependenți de spanacul ăsta? Nici pe Popeye Marinarul nu-l văd bine fără buruiana asta... Şi n-are legătură cu referendumul de duminică.

* Patronul unei fabrici din Bârlad își obligă angajații să meargă la vot, altfel nu vor mai avea acces în societate luni, 30 iulie. E vorba despre societatea lui, nu de societatea românească. Ce înseamnă asta? Nene, cetățenii din Bârlad sunt cei mai conștiincioși din România, să ne înțelegem. Aici ar trebui să se mute capitala țării, la granița județelor Galați și Vaslui este cel mai ridicat nivel de moralitate. Băieții de la fabrica asta - e vorba chiar de celebra FEPA - ar fi putut crea și un slogan, ca în anii ’90: „Nu contează ce crezi, ușa n-o forțezi!”

* Un rapsod de o valoare îndoielnică a comis un gest mitocănesc la Târgu Jiu. CRBL (ăsta-i pseudonimul de scenă al bufonului) a publicat pe Facebook o fotografie în care Coloana Infinitului lui Brâncuși îi apare între picioare. Omul simulează un act sexual singular, un tablou vomitiv, și n-a fost destul că a gândit această porcărie, dar a și publicat-o. În consecință, autoritățile gorjene au decis să-l declare „persona non-grata”. Ce ironie a sorții: să ți se spună Cerebel și să gândești cu colonul...

* Domnul președinte de garsonieră Dan Diaconescu l-a avut invitat pe Traian Băsescu la OTV. Acolo, dușmanul stomatologilor l-a întrebat pe suspendatu’ de ce l-a arestat în 2010 sau 2011, când s-a întâmplat ca o frumoasă pereche de brățări să-i aterizeze la mâini. Probabil că încerca să-i distragă atenția lui Băse ca să-și intre în rol Tolea Ciumac cu al său arhicunoscut tomberon.

Citit 972 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2012 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.