DA, avem argint la judo!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A ieșit Băsescu? Antonescu rămâne interimar până la alegerile anticipate? În momentul în care scriam tableta lumea ieșise abia în proporție de 10-11 la sută la urne și, oricum, aveam lucruri mai importante de împărtășit și comentat. Judoka Alina Dumitru a luat argintul la Jocurile Olimpice de la Londra, chestiune mai importantă decât Curtea Constituțională, dar și decât Spațiul Schengen. Ce bine că la JO 2012 nu concurează și Andreea Pora, Ion Cristoiu, Dana Grecu și Mircea Badea!

* Oamenii de știință care studiază nemurirea ar trebui să nu mai arunce cu banii pe tot felul de aparate sofisticate. E totuși criză, ladies and gentlemen! Luați-l pe Nea Nelu și scanați-l cu simț de răspundere că sfidează toate legile! Ieri, pe canicula lui Berilă, Bunicuța și a sa Nină au ieșit la votare și au avut chef și de interviuri. Pentru persoanele ajunse la senectute am tot respectul, dar îmi rezerv dreptul de a schimba subiectul când în prim-plan vine Ion Iliescu. „Deși votul e secret, am votat DA”, a declarat inventatorul mineriadelor. De ca și cum ne-am fi imaginat că s-a dus la vot pentru Băsescu... Nea Nelu, lasă-neee, lasă-neee! Lasă-ne să mai decidem și noi.

* Bucureștenii care nu aveau buletinul funcțional au avut posibilitatea să și-l schimbe/inventeze/coafeze până aseară, la ora 21.00. Se aude că și niște persoane decedate s-au ales cu acte nou-nouțe. Să fie primite la șapte ani de la trecerea în lumea cealaltă!

* Andrei Năstase, beizadeaua unui condamnat la doi ani de detenție, scria ieri pe Facebook: „Tatălui meu îi va fi mai ușor să treacă peste probleme dacă românii votează la referendum.” Sigur că da, dar putea să dea și el un bip când a făcut marile privatizări din perioada 2000-2004. Abia atunci aș fi simțit că lucrăm în echipă.

* Conform unui studiu realizat la Harvard University, apa de la robinet ne face mai proști. Nu ne îndobitocește așa cum fac politicienii, dar tot acolo ajungem dacă bem din sistemul centralizat. Slavă Domnului că în Galați se taie apa cu săptămânile, așa că rațiunea este la cote alarmante prin cartierele Dunărea și Aviației...

Citit 803 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2012 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.