Ştevia de pe Lady Gaga

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Lady Gaga a fost aseară la București pentru un concert în care, conform obiceiului, ar fi trebuit să se echipeze în cotlete de porc și în materie primă de șaorma. Bine c-am ieșit din post, altfel excentrica americancă ar fi fost obligată să tragă pe ea vreun parpalac de soia sau un sarafan de ștevie, ceva...

* „Bună ziua, Cornelia! Te duci diseară la concertul lui Lady Gaga?” Așa se salutau două fete de la un post de știri, ieri pe la prânz. Nu știu dacă o chema Cornelia pe cea apelată, dar trebuia s-o botez cumva. Bine că atunci când vine Sting la București nu-l pomenim nici la rubrica meteo, dar pe Lady Gaga o vedem cel puțin la nivelul lui Michael Jackson! Auzi, care mai ai bilete la Gabriel Dorobanțu?

* Desființarea TVR Cultural nu este privită cu ochi buni de către plătitorii de taxe și impozite. Pentru simplul fapt că ar urma să dispară un brand cu care Florin Salam și Nicolae Guță nu s-ar putea asocia vreodată, este firesc să protestezi. Nu prea punem mâna pe carte, nu ne interesează spectacolele de teatru și am uitat de când n-am mai fost la un muzeu, dar dă bine să zicem că ținem cu TVR Cultural. Apropo, OTV-ul pe ce canal se prinde?

* Naționala de fotbal a României a pierdut ultimul amical dinaintea preliminariilor Mondialului din 2014. A fost un 3-4 spectaculos în Slovenia, ceea ce înseamnă că nu mai avem o echipă ternă. Luăm goluri multe, începem să devenim simpatici pentru adversari. De pildă, Luxemburgul, care abia încasează două boabe pe meci, e mai incomod decât „tricolorii”. Pe 7 septembrie, Estonia ne așteaptă ca pe pâinea caldă, să fim cinstiți...  

* Aproape 70 la sută dintre români iau antibiotice în mod greșit, adică fără să consulte medicul. Hei, care nu cumva să greșim: anticoncepționalele nu sunt antibiotice!

* Agenția Reuters anunță că România a ieșit din recesiune, ceea ce nu se poate spune despre Ungaria și Cehia. Ăștia de la Reuters sunt oare cu B1 TV sau cu Antena 3? Am avut o zi plină de întrebări, sunt un român autentic.

Citit 867 ori Ultima modificare Joi, 16 August 2012 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.