Năstase, savoniera rezistă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* M-am emoționat definitiv citind epistola lui Adi Năstase, de la Jilava, către corintenii de la Antena 3. Mă rog, fostul premier li se adresează prin intermediul Jurnalului Național și prietenilor dumisale, dar timpul îi permite și să le dea peste nas celor care „nu s-au întrebat ce urme lasă în suflet un glonț cu calibrul 38 special”. Uff, o batistă Burberry aș dori, dacă se poate... Nea Adi, că doar nu-mi permit să-ți vorbesc la per tu, fii tare acolo, nu te da bătut! Savoniera e la locul ei?

* Președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, le-a dat cu flit jurnaliștilor, explicându-le că mai pot aștepta deoarece „o săptămână nu-i o viață”. Așadar, avem de-a face cu un nou slogan de rezistență. După „Iarna nu-i ca vara”, trebuie să tragem învățăminte și din această abureală. Ca să-i demonstrez domnului Zegrean că a vorbit pe lângă biologie, i-am găsit o specie de molie care face umbră pământului exact șapte zile. Deci viața mai ține și o săptămână, nu cât dorește Curtea Constituțională, bre. La mulți ani, dragă molie!

* Elevii români care au obținut medalii la olimpiadele internaționale nu au primit niciun premiu în acest an de la Guvern, spre deosebire de olimpicii sportivi. Cum așa? Deoarece nu există bani și pentru discipline la care vietăți precum Marian Vanghelie se mulțumesc doar cu participarea...

* Apropo de Marean. Iubita primarului de la sectorul 5 își laudă partenerul de alcov: „Este un model de înțelepciune, de inteligență”. Normal, tot timpul l-am suspectat de sclipiri, dar pe omul acesta îl caracterizează în primul rând modestia. Ține erudiția în el.

* O româncă a fost arestată în capitala Norvegiei, Oslo, pentru furtul unui televizor cu diagonala de un metru, pe care l-a ascuns sub fustă, ținându-l între coapse. Haoleu, duduia noastră a fost priponită pentru alt motiv, nicidecum pentru ciordeală. Păi, ea tocmai ce agresa sexual artiștii de la televizor, mânca-ți-aș! Ca să nu spun mai multe, că nu este cazul.

* Două căruțe s-au ciocnit frontal pe un drum național din Vaslui. A ieșit scandal mare, caii certându-se și seara, acasă, în sufragerie.

Citit 743 ori Ultima modificare Miercuri, 15 August 2012 18:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.