Morţii de beţi, scoşi de pe liste?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Băi, dar pe ăia care sunt morți de beți în ziua votării unde-i trecem? La viii din punct de vedere electoral sau ăștia depind de căsuța în care pun ștampila?

* Astăzi vom primi anunțul Curții Constituționale. În funcție de rezultat, unul dintre cei doi președinți ai României, interimarul și suspendatul, va înjura pe bază de Curte. De fapt, în Curte.

* Maria Băsescu a plâns la slujba de la Mânăstirea Prislop. Dacă bărbată-su va rămâne fără job, e nevoită săraca să încerce mai multe variante de a-și completa veniturile. Hm, nu știu dacă se va lipi de bani ca icoană făcătoare de minune care varsă lacrimi...

* România va participa la Campionatul Mondial al tăietorilor de lemne. Nu contează unde se va desfășura ediția din acest an, important este că suntem acolo. Păi, ce, am defrișat degeaba pădurile românești, nu era acesta antrenamentul corespunzător, ce ocolul nostru silvic?

* Premiul cel mare la Loto 6 din 49 a ajuns în buzunarul unui român din Tg. Jiu. Până la închiderea ediției nu ni s-a confirmat dacă este vorba despre Constantin Brâncuși. Ideea e că un confrate ne pupă din mers în plină criză. Exact de sub Poarta Sărutului.

* Angajatorii norvegieni caută ingineri români cărora să le arunce în scârbă lefuri de 9.000 de euro. Da, 9.000 de euro, fraților! Din păcate, cică zgârciții de la Oslo nu dau și bonuri de masă și nici prime de Paști sau de Crăciun...

* Elena Băsescu a scris ieri dimineață pe Twitter un nou roman foileton alcătuit din câteva slove: „Dacă ți-e frică de prieteni e rău.” Stimată mezină din familia marinarului, permite-mi să-ți adresez câteva întrebări: 1. Cine e rău? 2. De ce n-ai apelat la o metaforă în genul celei folosite de Gheorghe Hagi, „Dacă ți-e frică de lup, nu intri în pădure”? 3. Dacă e rău, mai și mușcă? 4. Cum de n-ai greșit cratima, ai consilier și la pagina de Twitter?

* A apărut cea de-a patra orientare sexuală, asexualitatea. De fapt, asta poate fi asociată cu heterosexualitatea pasivă. Dacă ești asexual, înseamnă că nu ai orientare sexuală, nu? Pune și tu mâna pe mușchi, pe licheni!

Citit 645 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2012 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.