Eltoane, numai mamă să nu fii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Trebuia validat. Ba nu, invalidare scria pe el. Cine spune că politica este mai presus de fotbal înseamnă că n-a fost niciodată pe stadion. Acolo, în arena sportivă, există un monument al dezordinii, în vreme ce la Palatul Victoria şi la Cotroceni putem vorbi despre dezordinea de la monument. Pe cine credeţi că prefer în condiţiile date? Pe cei care sparg seminţe printre gradene, fireşte.

* Traian Băsescu nu va reveni prea devreme în funcţie, mai sunt unele chestiuni de pus la punct. V-aţi dat seama că, în plină criză economică, birtul Cireşica iese pe plus...

* Până când se va întoarce Zeus la Cotroceni, pe uşile grupului sanitar va mai scrie „Dormi” şi „Doarme”. Crin ştie!

* De când cu referendumul, cu suspendarea s-a tot cultivat un termen nou pentru politichia autohtonă: verbul „a coabita”. Ponta nu doreşte să coabiteze cu Băsescu, Antonescu nici nu se gândeşte să coabiteze cu chelnerii lui Traian, în vreme ce marinarul n-ar refuza o eventuală coabitare cu premierul copilot. Când utilizatorul de limbă română din politică trânteşte câte un acuzativ fără prepoziţie, când se foloseşte de idioţenia „ca şi”, parcă-ţi secătuieşte nevoia de neologisme. La nivelul lor cultural, nu „coabitare” este cuvântul potrivit, ci „îmbârligare”.

* BBC anunţă că, potrivit datelor oferite prin satelit, cantitatea de gheaţă din zona arctică urmează să scadă până la sfârşitul acestei luni la un nivel minim record. Cu alte cuvinte, vom bea whiskey cald, fără cuburi termice. La asta se gândeşte şi preşedintele încă suspendat. Probabil din acest motiv tace după decizia Curţii Constituţionale...

* Cântăreţul britanic Elton John are diverse remuşcări. Măritat cu David Furnish, persoană alături de care îşi împărţea furoul încă dinainte de cununie, Elton se teme că fiul lor adoptat va avea mari probleme la şcoală. „Homofobia este mare şi copilului nostru i se va spune că nu are mamă”, se lamentează Lady John. Ce bleg e şi moşulică ăsta! Învaţă-l, nene, pe ăla micu’ să le ofere o lecţie colegilor de clasă. Le poate zice următoarele: „Fraierilor, taţii mei, când vin acasă de la meci, n-au nicio nevastă pe care s-o bată, aşa cum fac taţii voştri!”

Citit 928 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2012 15:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.