Pechinezul de la CSM

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să nu mai râdem de Gigel că nu și-a făcut tema și folosește scuza că i-a mâncat pechinezul caietul de curat! Măcar Gigel e plod de școală primară, eventual gimnazială, deci îl scutură de praf o grămadă de circumstanțe atenuante. Dar când trei membri ai aceluiași for, Consiliul Superior al Magistraturii, lipsesc de la o ședință foarte importantă invocând aceeași bubă, ce mai facem? Să nu pui pe ei pechinezul din imaginea alăturată? Haideți că mă pricep la eufemisme...   

* Pentru că nu-i frumos să dăm cu flegmă și să fugim, trebuie să prezint scuza penibilă a celor trei membri din CSM prin a căror absență i-au dat la gioale cvorumului. Mai contează pentru ce era nevoie de cvorum? Aproape că nu, deoarece România însăși depinde de acest termen moștenit dintr-o limbă decedată. Ăia trei, din cauza cărora n-am putut începe rubrica de astăzi cu alt subiect, au dus mâna la falcă, plângându-se că au probleme medicale grave în familie. Săracii de ei! Cred că Ambulanța de stat, SMURD-ul ar trebui să treacă sub aripa CSM-ului: aici sunt cazurile de urgență, nu la amărâții pe care-i mai taie accidentul vascular sau rutier.

* Unul dintre membrii CSM, Cristi Danileț, individ cu o figură cel puțin bizară, își permite să se laude în presă că are centura nespălată. Mă rog, neagră. Centura neagră la karate. Or asta, zice el, îi garantează integritatea corporală în eventualitatea unui caft cu Victor Ponta. „O am și pe fiică-mea campioană națională și europeană la karate. Deci și ea mă poate apăra”, adaugă Danileț, euforic peste măsură. Ce-i cu ăștia, mă? Unora le-a murit bunica și nu pot veni la o ședință importantă, alții au căpăstrul negru în bătălie... Doamne, cât mai e biletul București – Canada, numai dus?

* Personajul Shrek din desenele animate va fi expulzat din Ucraina deoarece are mutră de pervers. Cam așa se justifică autoritățile de la Kiev, o armată de imaculați. Păi, în condițiile astea, Viorel Lis al nostru – întruchiparea căpcăunului verde – trebuie să-și pună pofta în cui în caz că i se va face dor de Odessa sau de Donețk. Deși nu cred că este cazul.

Citit 970 ori Ultima modificare Joi, 23 August 2012 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.