Ombilicul sau prepuţul?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De la 1 septembrie, adică de mâine, asigurarea locuinței este obligatorie. Ha, înseamnă că ăsta-i motivul pentru care boschetarul Mircea, care trăiește în mod abuziv în scara blocului meu, este îngrijorat de câteva zile. De o locuință încă nu se poate învârti, dar e musai să-și încheie polița. Dacă-i obligatoriu, servim patria, nu-i așa?

* Prima zi a toamnei vine și cu altă nenorocire. Elena Băsescu se mărită. Este o calamitate personală a domnișoarei europarlamentar, doar cunoașteți expresia „ia uite-o, și-a pus voalul pe cap, s-a nenorocit”. La asta mă refeream, dragi burlaci. Ce bine că Eba a mai lungit boala (și asta n-are legătură cu porecla lu’ bărbat-su, Syda) și nu s-a grăbit să aducă și copilași pe lume. L-ar fi întrebat la grădiniță pe ăla micu’ „Ce-i, mă, bunică-tu?” și el ar fi dat un răspuns evaziv: „Suspendat!”

* Nu știu de ce mi se pare un blat de duzină cearta dintre Neamțu, un băiat apărut peste noapte în ceata lui Băsescu, și Elena Udrea, domnița care tocmai își înnoiește setul de chei pentru porțile de la Cotroceni. Mă tem să nu intre Băse la bănuieli, îmi miroase deja a flirt din partea micului Nemțălău. Băiețică, du-te mai întâi și fă niște politică de unul singur! Așa, de antrenament.

* Academia Americană de Pediatrie le recomandă părinților din lumea-ntreagă (sună ca baladele de troleibuz cântate de cerșetori minori) să apeleze la circumcizie în cazul bebelușilor. Era să scriu „bebelușilor de sex masculin”, dar m-aș fi îmbolnăvit de superfluitate cronică. Așadar, stimați babaci, tăiați prepuțul, băăă! Știu, pare că duc în derizoriu un sfat aparent generos, dar prefer să pozez în demodat. Dacă tot vine criza alimentară și n-om mai avea ce felia pe masa micului dejun, să tăiem altceva! Eventual, poate cruțăm ombilicul la naștere și-i luăm din moț doar lui...

* Un jandarm român a refuzat o mașină de lux drept șpagă din partea unui grup infracțional. Felicitări omului de arme și, bonus pentru simțul său civic ieșit din comun, o broșură cu mersul trenurilor!      

Citit 871 ori Ultima modificare Joi, 30 August 2012 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.