Începe recensământul bobocilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Să-nnebunească Angela Merkel dacă nu mi-e ciudă că s-a terminat vara! Serios, cel mai frumos anotimp s-a dus naibii, revenim la școală, la recensământul bobocilor, la frunzele ruginii din vii. De ce nu-mi vii? Poetul nu mi-a zis mai multe, d-aia scriu doar din amintiri. Până și șlagărul soios „Vara nu dorm” e oale și ulcele începând de astăzi... Oare există viață și după august?

* Am ieșit din vară, deci ne gâdilă următoarele dileme: 1. Cât va costa gigacaloria la iarnă? 2. Mai vine Moș Crăciun? 3. Se mai face vinul anul ăsta? Da, că a fost secetă ca la balamuc! 4. Unde facem Revelionul? 5. Mai cântă Horia Brenciu „Septembrie, luni”? 6. Câte puncte va face CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor? 7. Îl mai suspendă USL-ul pe Băsescu? 8. Când își va acorda Crin Antonescu ceasul la ora de iarnă? 9. Se apucă și Oana Roman de slăbit? 10. Șaorma cu de toate chiar îngrașă (iertați-mă că am lipit întrebările 9 și 10, e atentat la adresa fiicei lui Petrică!)? 11. Nea Nelu Iliescu, ceva, ceva? 12. Băi, ăia care ați tipărit calendarul Maya, ne mișcăm mai cu talent? 13. Silvică Prigoană, când te (re)însori? 14. Domnule Băsescu, mai crezi în Sebi Lăzăroiu? 15. De ce a băgat Șumudică rezervele cu Inter Milano?

* Apropo de Prigoană. Odrasla-i Honorius a fugit din pedele și s-a înscris în penele. Eh, trebuia să facă cineva curat și în bătătura liberalilor. Ș-apoi dacă nu fiul unui reputat gunoier, cine?

* Din păcate, diseară nu pot ajunge la nunta Elenei Băsescu. Oricum nu aveam față de un eveniment atât de grandios, nici țoalele nu mă dădeau afară din casă... Sunt însă liniștit: mireasa nu va fi furată, deoarece va fi păzită de SPP-iști.

* Au înnebunit rușii! Desenul animat „Nu, pogodi!” nu va mai fi difuzat pe micile ecrane din Maica Rusie decât după doișpe noaptea. CNA-ul de la Moscova a decis că această creație destinată ciutanilor le afectează grav dezvoltarea mintală: „Lupul din film fumează ca un taur, jignește copiii și se poartă groaznic cu femeile.” Nenea Putin, adică vrei să insinuezi că lupul ăla al vostru e un fel de Băsescu? Să-ți fie rușine, Dmitri Medvedev!      

Citit 602 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2012 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.