Un Bac DEŢINUT minte

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gazonul de pe Naţional Arena va fi schimbat din nou, adică pentru a treia oară într-un singur an. Alţi bani, altă distracţie, cam aşa se rezumă risipa în limbaj popular. Dar de ce nu se ia o măsură istorică, una care n-ar mai agresa mereu buzunarul atât de încercat al Federaţiei Române de Fotbal? Să se pună, dom’le, gresie pe Hardughia Naţională, dar d-aia rezistentă: o vopsim în verde, le dăm clăpari jucătorilor şi nu mai avem nevoie de gazon. În plus, fotbaliştii ar avea ocazia de a face şi duş pe teren...

* Angajaţii Complexului Energetic Oltenia vor încasa în această lună o primă de murături în valoare de 725 de lei. Nu vreau să intru cu bocancii în fluturaşii de salariu ai minerilor, dar îmi miroase a ceva necurat. Ce-i aia primă de murături? Nu cumva se încurajează astfel ieşirea pe drumul de centură pentru vreo traseistă? Başca, mă gândesc că i se face o propagandă deşănţată gerontofiliei.

* Un tânăr traficant de droguri, aflat la pârnaie, a obţinut cea mai mare notă la examenul de Bacalaureat din toamnă, din judeţul Suceava. Tânărul, originar din municipiul Rădăuţi, a obţinut media generală 8,91, reuşind să fie al 36-lea la nivel naţional. Iată cum ne-am făcut rost de un Bac DEŢINUT minte. Nu încerca, dom’ Costel Busuioc, să desparţi cuvântul sau să-i atârni vreo cratimă! Matale, ditamai zidarul cu voce mortară, ai picat iarăşi examenul, în vreme ce prizonierul din Rădăuţi ne-a eliberat un zâmbet sincer. Avantajul ăstuia de pe urmă este că, deşi are ţidula de absolvent de liceu, nu este nevoit să mai dea şi la facultate. E deja acolo.

* Conform unui sondaj de opinie, USL-ul a pierdut cam 10 procente din cauza suspendării lui Băsescu. O putem numi marjă de oroare, mai ales că alianţei nu i-a ieşit pasienţa.

* Bombonel le-a povestit procurorilor faza cu aşa-zisa tentativă de suicid: „Mi-am îndreptat revolverul spre zona capului şi am apăsat pe trăgaci.” Și când colo, ce să vezi? Fularul Burberry era tricotat cu material antiglonţ! Ţţţ!

Citit 948 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2024 13:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.