„Mândrii” de „politicieniii” români

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Uitasem să vă avertizez. Începutul școlii se amână cu o săptămână, deci îi mulțumim conducătoarei iubite! Mă rog, nu știu cine o iubește pe Cati Andronescu, dar mai puțin contează asta. De fapt, stați așa, Marian Vanghelie garantează pentru ea, am văzut eu pe niște afișe electorale, deci cred că putem să investim o fărâmă de suflet în făptura pomenită mai devreme. Dacă școala se mai amână, parlamentarii sunt ca pe ace: orice elev neinstruit este un potențial concurent peste câțiva ani!

* Costel Busuioc, un domn care a cântat tare la un concurs din Spania, devenind astfel vedetă, n-a luat bacalaureatul nici într-a doua sesiune. Bietul zidar care se screme să cânte precum Pavarotti era pregătit să sărbătorească în caz că trecea așa-zisul examen de maturitate. Ar fi ieșit un bairamix de minune...

* Anamaria Prodan, o anofelă din fotbalul românesc, și-a permis să-l înțepe ca la ușa portului nomad pe Emil Boc, primarul de Cluj-Napoca. L-a făcut „juma’ de buletin” fără să specifice dacă-i față sau verso. Trebuie să remarc însă că și dintr-o invectivă poți extrage un mililitru de sevă. Nu cumva Băsescu ar fi putut vota și cu jumătatea asta de buletin la referendum?

* Crin Antonescu, domnul care a păstrat dormeza caldă la Cotroceni în timp ce Zeus era exilat în concediu fără plată, a scris pe Facebook că românii sunt „mândrii” de performanța lui Carol-Eduard Novak, medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra. Apelez iarăși la Vanghelie. Și el s-ar distra pe seama greșelii gramaticale a lui Crin: credeți că Marean nu știe că acolo mai era nevoie de un „i”?

* Sonda spaţială americană Voyager 1 se pregăteşte să depăşească marginea Sistemului Solar, iar NASA marchează eficient momentul: a dat publicităţii, din nou, o fotografie istorico-senzațională cu Terra văzută de la aproape 18 miliarde de kilometri distanţă. Poza a fost surprinsă în 1990, zic oamenii de la NASA. Aoleu, mi se pare că se văd acolo niște mineri plantând ceva prin Piața Universității. Nea Nelu ar trebui să știe mai multe.

Citit 1290 ori Ultima modificare Luni, 03 Septembrie 2012 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.