Pântecăraie vs. Cofraje

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Crin Antonescu s-a întors ieri din Italia, acolo unde a fost într-un concediu de odihnă. Ce ironie a sorții, să-l trimiți pe fostul interimar de la Cotroceni în concediu de odihnă și să-l întrebi dacă a dormit bine...

* Un român a refuzat oferta unui patron irlandez. Acesta din urmă i-ar fi dat 28.000 de euro anual pentru întreținerea unor automate de cafea. Românachele se dă însă șmecher: preferă să stea pe cei 16.000 de euro pe care statul cu capitala la Dublin îi oferă unui șomer. Sunt proști și irlandezii, d-aia sunt și ei cu apa până la brâu în criza economică. Credeați că idioțenia mioritică este intraductibilă?

* Naționala de fotbal a României debutează astăzi în campania de calificare la Mondialul din Brazilia. Primul meci va fi în Estonia, iar marți ne așteaptă marele derbi cu Andorra. Punem șampania la rece: dacă luăm șase puncte din șase, îmi este limpede că vom ieși în stradă. Păpădio, venim!

* Dinu Patriciu luase acum șase ani cotidianul Adevărul și celelalte dependințe. Transformase afacerea, luase ochii întregii prese românești. De acolo s-a extins și cu băcăniile Mic.ro, era pe culmi, ce mai! Dar minunea a durat puțin. Au dispărut băcăniile, iar treaba cu mass-media s-a dovedit a fi o altă inginerie de băcănie. Conu’Dinu a vândut zilele trecute și Adevărul, rămânând acum cu brandul accesibil oricărui biped de pe stradă: Nimic.ro! A, nu-l plângeți pe Patriciu, spuneam că a rămas cu nimic din ce dezvoltase el în ultimii șase ani, dar nu este cazul să ne stoarcem batistele! Mai ales că omul tocmai ce a scăpat și de pârnaie, deci chiar are motive să dea o chermeză.

* Republica Moldova interzice publicitatea la medicamente. Bravo, nu mă așteptam la o asemenea măsură îndrăzneață! Ca să te pui cu industria farmaceutică, îți trebuie niște cofraje pline, dacă-mi înțelegeți metafora... Ai noștri sunt departe. La noi, dincoace de Prut, se promovează la greu pastilele pentru sugrumarea pântecăraiei. Cam asta-i diferența dintre noi și frații de dincolo.

* E oficial: Ioan Mang a plagiat. Fie numele domnului Victor Ponta lăudat. Așa să ne ajute Dumnezeu!      

Citit 628 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2012 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.