Pâinea Kinder cu surprize

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Meteorologii se hazardează să anunţe că ne aşteaptă o iarnă cruntă. Chipurile, s-ar fi topit nişte navete de gheaţă la Polul Nord şi, în consecinţă, se va lăsa cu gerilă şi ninsorilă fără precedent. Eh, vedeţi de ce ne atacă urşii prin Dâmboviţa? Au simţit şi ei treaba asta şi au nevoie de provizii, nenică...

* Succesorul lui Bin Laden susţine că marele terorist plecat pe lumea cealaltă era cam chior. Mă rog, iertaţi-mă că nu sunt foarte corect politic, dar cam aşa s-a exprimat şi badea Ayman al-Zawahiri. Na, vedeţi? Doar am zis eu în 2001 că numai unu’ cu probleme de vedere intră şi în al doilea turn după ce se lovise ca prostul de primul.

* În Bistriţa-Năsăud a fost descoperită iarăşi minunea alimentară a românului de după ’89 încoace, şi anume excelenta pâine cu şoareci. Evident, s-au găsit consumatori penibili care să sune la OPC că sunt victimele bătăliei de joc a comercianţilor etc. Fraţilor, când s-o instala criza alimentară, o să ziceţi că l-aţi apucat pe Dumnezeu de călcâiul lui Ahile dacă veţi avea norocul de a prinde vreo rozătoare înfiptă-n pită! Să ne înţelegem: şobolănelul în franzelă e tot un Kinder cu surprize, dar ceva mai aplicat. Iar Kinderul e full de E-uri.

* Prostituatele de pe centura Sibiului au ajuns jos de tot, sunt gârbovite de necesităşile cotidiene. Bietele de ele practică sexul folcloric, adică pe cel transmis din gură-n gură, la numai 5 lei. Până şi litrul de bezină este mai scump decât prestaţia la botul calului al duduiţelor de consumaţie din Sibiu. Mai rău de atât nu se poate, prostituţia trebuie declarată în regim de urgenţă drept meserie defavorizată!

* Guvernul doreşte să introducă de anul viitor Internet wireless în toate şcolile ţării. Foarte bună idee, bravo domnule Ponta! Va creşte interactivitatea, şcoala va fi cu adevărat eficientă: adică filmuleţele cu elevi care se iau la şuturi şi care îngrămădesc profesoare de vârsta a treia vor fi urcate instantaneu pe Youtube. Mega!

* Crainicul stadionului Steaua şi-a dat demisia din cauza scandărilor rasiste fără precedent de la meciul cu Rapid, de luni seară. Pentru că aşa se întâmplă în România - cad numai capete mici - ne aşteptăm ca şi femeia de serviciu din Ghencea să-şi facă bagajele.

Citit 905 ori Ultima modificare Joi, 27 Septembrie 2012 23:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.