Preafericitul îşi poate lua bormaşină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Asta ironie, frate, nu ce sap eu în acest colţ de pagină! În Galaţi, oraş cu tranşee pe locul fostelor linii de tramvai, s-a petrecut un accident de tramvai. Vai, vai! Asta ca să rimeze cu ceva deoarece am rămas fără cuvinte. Ar mai lipsi ca tot în oraşul de la mila 80 a Dunării să aibă loc şi un atentat cu bombă. Şi nu oriunde, ci chiar în aeroport.

* Aşteptam de mult să văd cât câştigă un preot simplu de parohie amărâtă. Scrie presa centrală că un debutant pune mâna pe 1.100 de lei lunar. Abia acum înţeleg de ce părinţelul care trebuie să-mi citească de botez, cununie şi înhumare făcea scandal că băbuţele nu se aprovizionează cu lumânări de la biserica sa. Cu unşpe milioane nu reuşeşti mare lucru... Slavă Domnului că s-a inventat ciubucul sub forma cutiei milei!

* Apropo de preoţi. Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, încasează 8.200 de lei pe lună, o sumă frumuşică. Cu banii ăştia poate să-şi facă şi omul o rată la un LCD, o plasmă, ceva, un aspirator sau o bormaşină. Mă rog, Preafericitul a mers ceva mai departe, adică şi-a făcut şi trust media, dar numai cine nu munceşte nu are. Nu-i aşa?

* Bombonel scrie de zor pe blog, ceea ce înseamnă că la dos nu-i lipseşte absolut nimic. Citez: „Reprezentanţii PDL care merg la televizor sunt nişte papagali.” L-a stricat puşcăria pe Adelu, văd că bagajul lexical i-a fost devastat de nefastele imixtiuni ale colegilor de celulă. Sper să nu vină şi cu alte noţiuni care încep cu litera p...

* Au apărut în presă şi perle de la examenul de obţinere a cetăţeniei române. Iată zicerea care m-a cucerit definitiv! Întrebat fiind cine are drept de vot în România, unul dintre candidaţi a spus: „Cine zice Guvernul.” Bravo lui, e deja un român adevărat deoarece cunoaşte realităţile mioritice mai bine decât majoritatea!

* Guvernul spaniol a pregătit un nou pachet de reforme economice şi de măsuri bugetare pentru anul viitor. E ceva fără precedent. Se speculează faptul că şi căpşunile vor fi mai greu de cules - le pun ăştia rădăcini de plop.

Citit 903 ori Ultima modificare Vineri, 28 Septembrie 2012 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.