Ponta, Dan şi Sandy Bell

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Îmi place cum vede Victor Ponta viaţa politică din România. Ieri a venit cu o declaraţie care-i înnobilează aura de Babă Vanga pe invers. „Dan Diaconescu este cea mai mare bătaie de joc din cei 22 de ani de democraţie”, crede copilotul, deci în continuare se bate prin eşaloanele inferioare. Dacă el pune un personaj de desene animate în vârful aisbergului, nu trebuie să ne mai întrebăm de ce nu l-a putut bate pe marinar. Victore, vezi că şi Sandy Bell merită să fie anatemizată, mama ei de hoaţă!

* Şoc şi freză în fotbalul românesc! Anamaria Prodan, o cumetriţă angajată ca preşedinte la clubul Universitatea Cluj, şi-a dat obşteasca demisie. În urma acestei schisme, miuţa mioritică se va prăpădi definitiv în topul mondial, cireşele nu se vor mai coace ca altă dată şi nici cursul leu-euro nu se va simţi mai bine...

* Tribunalul Bucureşti a decis că cele şase zile de spitalizare ale deţinutului Adrian Năstase nu se scad din pedeapsă. Nu s-a găsit formula pentru a extrage acea săptămână fără o zi. Dacă ar mai fi trăit vreun Pitagora, Viette... Dar staţi aşa, l-a întrebat cineva şi pe matematicianul de renume Vanghelie?

* Zic nişte medici că dacă mănânci nu-ştiu-care sortiment de somon afumat te poţi îmbolnăvi. Era pomenită, parcă, şi salmonella. Ptiu, ce bine că mi-au ajuns banii doar de nişte pateu de casă şi de-un kil de cartofi. Ajungeam, Doamne fereşte, prin spitale ca săracii ăia care-şi permit doar somon.

* Autorităţile din Ungaria au decis interzicerea jocului de „păcănele” pe motiv că ar reprezenta o ameninţare pentru securitatea naţională şi contribuie la reducerea veniturilor populaţiei. Să ne aşteptăm, aşadar, ca alde Janos şi Ildiko să treacă la greu graniţa pentru a ne rupe în două automatele de jocuri de noroc. „Păcăneaua” - nu ştiu dacă am găsit forma corectă la singular - ne va scoate din foame, presimt asta.

* Doi deputaţi români propun graţierea deţinuţilor cu pedepse de până la şase ani. Evident, ar scăpa şi ăla care se cârâie cu Tribunalul pentru vreo şase zile de spitalizare, nu spui cine, persoană importantă.

Citit 838 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2012 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.