Crin câştigă o oră de somn

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Învăţătoarea grevistă a decis să candideze la alegerile din decembrie. A convins-o domnul profesor Dan Voiculescu. De când se votează uninominal - nu ştiu dacă aţi remarcat - se caută personaje (pentru că e prea mult spus personalităţi), vedetuţe, nume care să profite de sensibilitatea fraierimii. După învăţătoarea care abandonase hrana timp de 70 de zile, să ne aşteptăm ca şi alte entităţi speciale să populeze listele de candidaţi! Îi propun pe următorii: băbuţa din Prahova nemulţumită de violul pe care i l-a aplicat necunoscutul Viorel, Viorel însuşi, arhicunoscutul Gogâie care-i persiflează pe poliţiştii cărora le-a crescut un etilotest, Nicuşor de la Brăila (a depăşit de multă vreme un milion de vizualizări pe Youtube), fiica Andei Călugăreanu...

* Dan Diaconescu se poate considera şuntat. Fiinţa atrasă în politică de Felix Motanul este originară din Caracal, localitatea de baştină a patronului OTV. Păi, să asistăm la o asemenea răstunare de situaţie, ce carul proverbial? Nţţţ!

* Seismologii autohtoni trag un semnal de alarmă cel puţin stupid: „Aşteptaţi-vă la un cutremur mare!” Cât de nebun să fii ca să consideri oportun un asemenea anunţ? Ce trebuie să facă prostul de rând, să se cazeze în tocul uşii, ă? Sau poate că o fi ordin de la Guvern: nu mai sunt bani de pensii şi de salarii şi unii se vor curăţa pe cale naturală. Se promovează prea mult infarctul, părerea mea.

* Ne tot întrebăm ce câştigăm de pe urma evenimentelor care ne înconjoară. Răspunsul este banal: vom câştiga o oră de somn în noaptea de sâmbătă spre duminică. Te bucuri, Crine, nu-i aşa? Pentru cei care aşteaptă un manual de întrebuinţare la această glumă răsuflată, trecem la ora de iarnă.

* Tataia Adrian Vasilescu de la BNR ne-o spune pe şleau: „Următorii 40 de ani pe plan global nu vor fi luminoşi.” Păi, când oi face 80 de ani, la ce naiba îmi va mai folosi lumina? Ecoul lumânării îmi va fi îndestulător. Doamne ajută!

* Şeful CFR Călători susţine că blatul pe tren e de pe vremea lui Caragiale. Drept consecinţă, antrenorul Ioan Andone a fost aruncat din marfarul CFR Cluj.

Citit 705 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2012 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.