De la şeful Curţii de Cotnari zicere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce dor mi-a fost de Nea Nicu Văcăroiu, mama-mia! Şeful Curţii de Cotnari, ăsta, de Conturi (mă iertaţi!) a declarat că în România „se fură mult, deci e nevoie de un guvern dur”. Ce se-ntâmplă, am câteva lucruri de pus la, hâc, punct: 1. Corect, se fură mult, mai ales când nota de plată este mare, mama lor de chelneri nenorociţi! 2. Guvernul poate fi dur până când băiatul aduce al treilea sau al patrulea rând. Depinde cât de mult poate să ţină la băutură. 3. Asta-i replica oficială a camarazilor de cinzeacă în momentul în care s-a umplut ceasul: „Fraţilor, haideţi pe la casele noastre că s-a furat cam mult!” 4. Acelaşi Nea Nicu a mai spus că 2013 şi 2014 vor fi cei mai grei ani ai României. N-a nuanţat, dar bănuiesc că se referă la seceta care va curăţa lanurile de cereale. Ş-apoi, dacă nu se fac cerealele, din ce naiba mai confecţionăm whiskey?

* Despre Mihail Boldea, deputatul gălăţean aflat sub pripon, se scria zilele trecute chiar în „Viaţa liberă” că ar avea liber la sex după gratii. Cu prietena sa, nene, nu faceţi conexiuni à la Adiţă Năstase! De fapt, Boldea şi ai săi (mai nou, a fost ridicat de acasă şi Valentin, fratele său care conducea Direcţia Sanitară) sunt acuzaţi că întreţineau relaţii sexuale cu vreo trei ministere, deci şi cu populaţia care pune botul înainte de a pune ştampila. Dacă va intra şi Vali la dos, măcar va fi scăzut la întreţinere, deci va face unele economii...

* Avem următoarele coordonate: Spitalul din Hârlău, o îngrijitoare pe numele său Mariana Ailincăi, nişte pacienţi cu handicap sever şi un dans lasciv executat cu măiestrie de către îngrijitoare. Asta ca să aibă şi bolnavii parte de un strop de cultură. În loc să fie premiată pentru mostra de dirty dancing, femeia a fost concediată. N-ai cu cine în ţara asta, mă, nişte ignoranţi!

* CFR Cluj a jucat marţi seară la Istanbul, cu Galatasary, în Liga Campionilor la fotbal. A ieşit 1-1 pe un gazon mlăştinos fără precedent. Iată cum românii şi-au luat şi terenul cu ei la Stambul în încercarea de a respecta reţeta istorică a lui Ştefan cel Mare!

Citit 618 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2012 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.