Cu batista pe Shambala

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Întrerupem cursul firesc al ştirilor mondene pentru informaţia care contează cu adevărat. Oracolul Shambalei din Tibet prezice un eveniment major pe 21 decembrie 2012, Terra şi întregul sistem solar urmând să treacă prin aşa-zisa „zonă zero” cauzată de dispariţia câmpului electromagnetic al obiectelor. Pe scurt, că doar n-oi fi nebun să vă reţin cu tot felul de idioţenii (internetul a fost însă cucerit de acest breaking-news), timp de două luni nu va mai exista nici lumina soarelui şi nici curent electric, Nea Shambală ăsta avertizând că 10 la sută din populaţia planetei se va duce după Michael Jackson. Oracolul tibetan devine cu adevărat haios abia în momentul în care sare la cap cu sugestii pentru rasa umană. Iată-le pe cele mai importante: „Plecaţi în mediul rural şi faceţi-vă provizii pentru două luni (inclusiv lemne şi apă), achitaţi-vă datoriile, iar în perioada întunericului astupaţi-vă ferestrele şi nu ieşiţi afară!” De asemenea, călugărul din Tibet recomandă ca după reapariţia luminii pe glob să nu ne întoarcem în grabă în oraşe, deci să mai zăbovim pe la ţară... Această „zonă zero” va începe la ora 8,00 a zilei de 21 decembrie (ora României), deci pare special concepută pentru neamul Mioriţei. Comentarii:

1. Pe 21 decembrie nu se poate petrece o asemenea nenorocire, deoarece exact în acea zi vom ieşi în pieţe şi în intersecţii ca să ne luăm brazi de Crăciun. Ar ieşi scandal mare să nu poţi pune mâna măcar pe un molid răpănos doar pentru că dispare câmpul electromagnetic...

2. Nea Shambală e mână în mână cu sistemul bancar. Cum adică să ne achităm toate datoriile, ce, nu putem să dăm colţul cu debite? Mama mi-a inoculat de mic că ultima contabilitate se face pe lumea ailaltă, nu aici.

3. Tibetanul pare să conducă şi o reţea de infractori de catastrofă. Nu înţeleg motivul pentru care n-am lua cu asalt metropola după terminarea întunericului. Haiducii oracolului nu vor fi spart destule apartamente pe timp de beznă mondială?

4. De ce teroarea va începe la ora 8,00, ora României? Schimbul unu din acea zi se va simţi carotat: românaşii oricum s-ar afla în minivacanţa de Crăciun, deci nu le-ar folosi şmecheria cu zona zero. Or pică Apocalipsa în zi de muncă, or nu mai pică niciodată, domnule!

Citit 963 ori Ultima modificare Duminică, 04 Noiembrie 2012 12:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.