P de la Pumn de Pechea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Caracatiţa bancherilor ocupă spaţiul de antenă din ultimele zile. A venit weekendul, ne-ar coafa o arestare, ceva... Ă, să ţinem telecomanda pregătită, vom auzi zornăit de cătuşe? Haideţi, vă rog, nu ne dezamăgiţi ca pe vremea Dallas-ului! Numai atunci ni se ofereau imagini din episodul următor, iar cetăţeanul de rând aştepta cu sufletul la gură să vadă dacă moare Bobby. Nu mai putea el că-i venea şi ditamai factura la încălzire... 

* A murit Ion Ili... Ilioiu, doamnelor şi domnilor, ultimul supravieţuitor al rezistenţei anticomuniste din munţii Făgăraşului, despre domnia sa este vorba. Să-i fie ţărâna uşoară! Îmi pare rău că nu vă pot oferi o informaţie de divertisment, ca de final de săptămână.

* Doi români au fost răpiţi în India. Brusc, fără avertisment, fără sens, fără perspective. Vă vine să credeţi că şochează şi mai tare faptul că cei doi conaţionali se aflau la muncă acolo? Cum să te duci la muncă în India? Indienii nu de creiere au nevoie, sunt dotaţi, slavă Domnului, iar demografia s-a lăbărţat invers proporţional cu necesarul de hrană. Zilele trecute am văzut pe un canal TV (post pe care Capatos şi Măruţă au interzis) cum în India viaţa e departe de a fi roz. Parcă vezi că cei doi românaşi au fost săltaţi pentru meniul zilei, nu pentru altceva. Nene, la răscumpărare făceam referire, nu la canibalism, păcatele mele!

* La o săptămână de la trecerea la ora de iarnă, noaptea de sâmbătă spre duminică ne oferă un nou motiv de a nu dormi. Deşi, acum şapte zile am cam soilit: ce grijă aveam noi să schimbăm acele ceasornicului în toiul nopţii? De data aceasta sper să bem o bere cu Moş Ene. Lucian Bute va boxa cu rusul Denis Grachev şi tare m-aş bucura să iasă din gura denigratorilor. Abia aşteptau ăştia - cu Actimel-Doroftei în frunte - s-o încaseze şi pecheanul nostru ca să-şi poată scoate şi mai mult dantura la interval. Lucică, nu uita că pumnul de Pechea e precum Adidas şi Puma, adică marcă înregistrată!

* Meteorologii ne ameninţă cu zăpadă în cantităţi industriale. Nu pentru acum, ci pentru luna decembrie. Fâs! Parcă vezi că vor anunţa caniculă în iulie şi august şi ploaie când se adună norii.

Citit 700 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 22:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.