Michelle, my darling...

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În câteva zile se va da startul campaniei electorale. Aproape că mi-am stârnit refluxul gastric numai gândindu-mă la panourile, afişele, broşurile şi restul arsenalului de intoxicări care vor fi scoase de la naftalină. De fapt, din vară şi până acum nici moliile nu s-au atins de ele. Doar praful mai pupă aşa ceva: nu-i praf în ochi ce ni se vinde de două decenii şi ceva încoace?

* Pentru cititorii de bună credinţă, dar pe care globalizarea îi ameţeşte de cap, trebuie să fac următoarea precizare: mă refeream la campania electorală din România. Vă daţi seama ce forfotă e şi pe lumea ailaltă? Mulţi dintre răposaţi sunt nevoiţi să urmărească talk-show-urile electorale. Păi, de votat oricum vor vota, dar trebuie să ştie unde să pună ştampila. Deşi, asta se stabileşte de către cei care numără voturile...

* Ieri a început scrutinul-mamă din America. Spun că a început, deoarece nu ştiu cât va dura. Ideea este că electorii din Statele Unite au de ales doar între Obama şi Romney, nu ca la noi, când se trezesc alde Ninel Potârcă şi Remus Cernea să umple lista prezidenţiabililor. Mă aştept ca la apariţia exit-poll-urilor, Barack să preia modelul dâmboviţean al lui Geoană şi să anunţe: „Michelle, my darling...” Numai să nu ţopăie ca Mirciulică.

* Şi totuşi, s-a furat startul votului în SUA. Uraganul Sandy şi-a exprimat dreptul prevăzut prin Constituţie încă de săptămâna trecută. Şi s-au făcut numărători paralele, Doamne iartă-mă!

* Din cauza scandalului Vadim-Zăvoranca-Moculeasca, CNA-ul a decis să întrerupă emisia posturilor Pro TV, Antena 1 şi Kanal D. Fix 10 minute, cele trei canale vor atârna mira pe ecran. Gurile rele spun că şi canalul porno din lista providerului de cablu va fi sancţionat de Consiliul Naţional al Audiovizualului: păi, timp de un sfert de oră nu s-a întâmplat nimic în nu-ştiu-care film. Nici măcar o haină nu sărise de pe protagonişti. E posibil aşa ceva?

* Deputatul PSD Mircia Giurgiu a intrat în greva foamei. Găsiţi-mi, vă rog, un oximoron mai mişto şi eu mă las de mâzgălit hârtia!

Citit 567 ori Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2012 16:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.