Suveica lui Antonescu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Regret că întrerup liniştea cu următorul titlu care m-a făcut să-l înjur pe inventatorul Internetului. Un post naţional de televiziune (de ştiri) a cerşit în weekend accesări cu idioţenia dintre ghilimele: „Magda Catone, la înmormântarea lui Şerban Ionescu. Nu vei ghici ce a făcut actriţa după.” Care te bagi la un ghicit ad-hoc? Poate ne ajută Vanesa şi Melisa, că-s mai experimentate... De fapt, e uşor de aflat că numai nişte creiere îngălate ies la vânătoare de rating cu mortul în tolbă.

* Nu mai este o legendă, ni s-au confirmat aşteptările. Crin Antonescu a dormit în timpul unui discurs al colegului de alianţă, Victor Ponta. Imaginile au fost surprinse de un canal TV din Iaşi, iar de aici tragem concluzia că nici dictatura nu mai e ce-a fost cândva. Parcă regiunea era deja controlată de partidul lui Ponta, nu-i aşa? Toate ca toate, numai să nu ajungă imaginile şi în judeţul-republică Teleorman.

* Cum ne aflăm în plină campanie electorală, deci numai imaginea contează, Antonescu s-ar putea scuza că-şi făcea somnul de frumuseţe. Sau poate că liberalul acuza diferenţa de fus orar. Fus am zis? De fapt, termenul consacrat este suveică...

* CNA-ul a decis: România are cel mai porno audiovizual din estul Europei. Concluzia a fost trasă după cea mai recentă ediţie a măgăriei „Dansez pentru tine”, show de cocalari în care, printre altele, s-a mimat sexul oral, două gospodine din showbiz punând şi de-un sărut lesbi. Să-i schimbe, nene, denumirea, ca să nu mai amestece auditoriul: „Juisez pentru tine” ar suna mult mai adecvat.

* Noul preşedinte al Federaţiei Române de Box este Leonard Doroftei, imaginea Actimel în spaţiul carpato-danubiano-pontic. Fostul pugilist promite că va revitaliza sportul cu mănuşi de pe la noi: bănuiesc că va organiza gale în care vor lupta şi marii campioni Bifidus Essensis, Bifidus Actiregularis şi coenzima Q10. Fight!

* Într-un club de striptease din Statele Unite ale Americii s-a produs o explozie care a trimis 18 inşi la spital. Vedeţi, de la figurile de stil până la sensul propriu al cuvintelor nu-i decât un pas. Sau o scânteie: lăsaţi-o mai moale cu cele „bombe sexy”!

Citit 760 ori Ultima modificare Duminică, 25 Noiembrie 2012 12:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.