Sile, academician de carne vie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nici nu ştii ce să alegi pe acest final de an: o mită electorală sau Apocalipsa însăşi? Ş-apoi, decât să ne ocolească iarăşi Sfârşitul Lumii, mai bine punem boticul la o pereche de chiloţi cu simbolul nu-ştiu-cărui partid. Măcar îţi acoperă spatele, nu rămâi în turul gol. Turul I de scrutin, carevasăzică.

* Institutul Cultural Român ar trebui să dea petrecere. Nu degeaba a promovat caloriferul în ultimele luni: ieri a fost scos de la răcorică academicianul de carne vie Sile Cămătaru. Mă rog, îl cheamă Vasile Balint, dar când a luat Premiul Nobel pentru literatură (era noapte, s-a ajutat de o lanternă şi de şperaclu) i-a fost folosit apelativul livresc. Acum ICR-ul trebuie să facă lobby pentru box. Nu-i vorba despre disciplina condusă mai nou de Doroftei-Actimel, ci de arma albă prevăzută cu găuri pentru degete.

* Adiţă Năstase face scandal. Nu-i convine că Elena Udrea l-a făcut „puşcăriaş”. Corect, e firesc să se ambaleze. Bombonel e un simplu blogger care depinde de ţeavă. De ţeava de Internet, n-o mai faceţi pe hazliii!

* Incredibil pentru mileniul al treilea, acum când se vorbeşte despre drepturile omului cu frecvenţa cu care sunt vândute tigăile la teleshopping. Bărbaţii din Arabia Saudită pun la cale o măsură - mă repet - incredibilă: femeile să poată fi urmărite prin GPS! Prin urmare, se va ajunge la anunţuri de mică publicitate în genul vânzărilor de automobile. Nu, nu vor suna ca matrimonialele. Iată exemplul: „Arab cu stare, vând femeie cu kilometrajul mic, are GPS, ABS, ESP, proaspăt vopsită, uşor lovită. Nu este uzată, a fost ţinută numai în bucătărie. Rog seriozitate, exclus aventurierii şi ţiganii. Nu răspund la bipuri”.

* Vasile Buldog, ăsta, Blaga admite că ARD scoate un scor mai mic decât i-ar fi ieşit PDL-ului la alegerile din 9 decembrie. Ce amuzanţi sunt tălălăii! Se vorbea parcă anul trecut despre o aşa-zisă alianţă Alba ca Zăpada în care să intre şi pedelacii? Da, aşa este. He, he, mai bine li s-ar fi potrivit Partidul Păcală.

Citit 558 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2012 16:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.