Coadă la blidele cu coadă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ieri-dimineaţă s-a deschis în Galaţi o nouă cotineaţă de en-gros şi en-detail, iar românul s-a conformat: înainte să-l spurce cucul armenesc (dar ce zic eu de cuc armenesc când nici măcar maidanezii nu schelălăiau la acea oră?), gospodarii şi-au trântit paporniţele la coadă. Să ia ceva, să prindă „oferta”, cel mai idiot termen de după puciul din 1989. Iar oferta a „constat” (altă noţiune pestilenţială) în tigăi şi oale. De fapt, nu prea ştiu care-i diferenţa dintre primele şi celelalte. Oala nu-i totuna cu cratiţa? S-o întrebăm pe Bahmuţeanca, gospodina-şefă a României care vorbeşte la TV despre blide cu emfaza cu care parcă anunţă reinstaurarea monarhiei...

* Ce să mai zic despre inerenta înghesuială de la olăreală şi tigăială? Dacii, când au inventat olăritul, nu şi-au închipuit că se va ajunge până aici: oala cu coadă este o anomalie, dragilor!

* Scriu ziarele de sport că naţionala de tineret a României - e vorba de o echipă de fotbal - a avut mare ghinion la tragerea la sorţi pentru nu-ştiu-care turneu final. Păi, da, probabil că neşansa a făcut ca băieţilor noştri să le pice şi adversari în grupă. Dacă ar fi fost singuri, de capul lor, ar fi avut mari şanse de calificare.

* Sociologii americani spun că libidoul masculin este ruinat de participarea la treburile casnice. Baţi covoarele, adio poziţia misionarului! Speli vasele, s-a terminat cu alte nebunii... Credeţi că libidoul bărbătesc e vreun prost?

* Statul Zimbabwe a rămas cu numai 217 dolari în cont. Adicătelea, alde Tonciu şi Buruiană sunt mai bogate decât această ţară africană. Dacă ai numi una dintre cele două paparude în funcţia de ministru de Finanţe în Zimbabwe, s-ar plânge că nu poate cheltui suma asta. Fetele de bani gata sparg din vole câte 500 de euro, e normal să se piardă cu firea în faţa unei sume mult mai mici.

* După vizita lui Traian Băsescu în Chile, s-a lăsat cu un cutremur important la Santiago. Curios. Eu ştiam că Băselu este adeptul altui dicton: „După mine, potopul!”

Citit 1041 ori Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2013 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.