Aripi picante. De porc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Am ratat şpilul cu ziua de naştere a automobilului. Cică pe 29 ianuarie 1889 ar fi fost inventată căruţa modernă, ulterior ridicată la rangul de decapotabilă. Se ridică o întrebare din public: ce a fost mai întâi, Maybachul sau ranga lui Gigi Becali?

* Porumbelul păcii, eliberat de Papa Benedict al XVI-lea, a fost atacat de un pescăruş hămesit. Aşadar, ce semn mai elocvent doriţi? Nu e clar că începe un nou război?

* Accident politic în partidul domnului Dănuţ. Tatăl lui Şerban Huidu a fost scos în decor. Reacţia seniorului Huidu nu s-a lăsat aşteptată: „Acest ordinar de Dan Diaconescu!” Incorect, total greşit! Diaconescu nu s-a considerat niciodată ordinar, ci numai senzaţional, excepţional şi paranormal.

* Oana Roman, o batoză din şoubiz, s-a lăudat la televizor. Şi-a expus atuurile: „Am sâni frumoşi, glezne foarte subţiri şi sunt deşteaptă.” Oana, pupa-ţi-aş calităţile, dar despre şaorma nu zici nimic?

* Ehei, glezna subţire cu cheltuială se ţine, domnule! Dac-ar fi s-o judecăm numai după glezne, Romănoaica ar apărea numai piele şi os...

* Stimată fată de fost prim-ministru, actulamente parlamentar cu părul vopsit, dacă ai sânii frumoşi, nu-i obligatoriu să fii şi deşteaptă! Din păcate, aria burdihanului acestei cucoane rămâne o necunoscută pentru opinia publică. Ce mitocan sunt, dar nu m-am lăudat niciodată că am sâni mişto!

* ONU avertizează că nenorocirea intitulată criză alimentară ar putea duce la altă nebunie: o pandemie de gripă aviară. Adică n-o să mai băgăm la ghiozdan aripi picante. Sau dacă dorim neapărat, vom mânca aripi picante de porc.

* Un partid din India le împarte femeilor cuţite ca să se apere singure. Dramatic. Le mai trebuie şi funduri de lemn, doar n-o să înjunghie zarzavatul direct pe masă.

* O tanti din Marea Britanie susţine că poate sta la taclale cu îngerii. Conform doamnei Lorna Byrne, „arhanghelul Gabriel e îmbrăcat ca un motociclist”. Roacăr, frate! Bine că nu-i împodobit cu vreun lanţ de aur la gât...

Citit 2060 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2013 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.