Luaţi un sinistrat în gazdă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Câţiva rătăciţi în gândire au lansat o petiţie pe Internet pentru arestarea unui raper român - Puya i se zice pe scenă individului - deoarece acesta ar fi instigat public la ucidere. Cântăreţul de rime scrisese pe o reţea de socializare că n-ar sta pe gânduri în caz că vreun maidanez i-ar ataca progeniturile. Da, a precizat c-ar împuşca fără milă patrupedul în culpă. Repet, a mărturisit că ar trage într-un câine violent, atât. Unde e instigarea la ucidere, gogomanilor? De ce nu mergeţi voi în junglă să vă atace pantera şi să vă puneţi problema că, dacă v-aţi apăra, aţi fi pasibili de pârnaie? De fapt, cea mai gravă pedeapsă care vă paşte este condamnarea la raţiune.

* Alţii, desprinşi din acelaşi registru, au mâzgălit pe net nişte tablouri în care, sanchi, un câine era ars de viu sau bătut cu bâta de o grămadă de mamifere umane. Îndrăgostiţii de manipulare sunt mai nocivi decât animăluţele în sine, şi nu mi-e teamă să folosesc diminutivul. Animăluţele sunt nevinovate, însă nu mai au ce căuta pe stradă, să vă fie clar, iubăreţilor de mai multe picioare! Ipocriţilor, decât să vă manifestaţi indecent disponibilitatea de a lua potăile din padoc acasă, mai bine luaţi în gazdă un sinistrat din judeţ!

* Ah, spumos mai e subiectul ăsta! Ar fi apărut testele ADN conform cărora copilaşul de patru ani din Bucureşti n-a fost omorât de maidanezi, ci de un câine de rasă. Păi, de ce nu ziceţi aşa? E o uşurare pentru toată lumea: gata, haideţi să lăsăm în libertate toţi câinii din padocuri, să dezlegăm trompele căţelelor, să le ajutăm să se înmulţească pe trotuare, în scări de bloc, peste tot! În schimb, n-ar fi rău să sterilizăm oamenii, să-i eutanasiem... Vai, unde mă trezesc? Instig la ucidere? Incredibil, ar trebui să redevin uman.

* Un cititor mi-a semnalat pe Facebook că există amenzi, conform unei Hotărâri de Consiliu Local, pentru cei care nu strâng măslinele vărsate în public de animalul de companie. „Amenda este penibilă, 10 lei în 48 de ore!”, mă anunţă domnul Justinian Bujeniţă şi-i dau dreptate. Aş sparge cel de-al treişpelea salariu numai pe sancţiuni de genul acesta. Haide, Rex, eşalonează nişte toxine, tată!

Citit 1044 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2013 14:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.