Mă vindec de bacşiş

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mazăre a ieşit repede afară şi se plânge că l-a sforăit Dan Radu Ruşanu. O noapte a prins şi primarul de Constanţa în arest şi nici măcar p-aia n-a dormit-o ca lumea. Mai bine ar fi rămas acasă, l-ar fi chinuit mai mult dansatoarele personale.

* M-am obişnuit să caut seara pe site-urile de ştiri numele individului luat pe sus şi dus la beci. În fiecare seară avem câte unul, numai personalităţi, aproape că nu mai au loc necunoscuţii în duba Poliţiei... Chiar aşa, mâine pe cine or mai ridica ăştia? Ah, scuze, mâine e sâmbătă.

* Abia ieri am înţeles de ce Valentina Pelinel nu mai face casă cu Cristian Boureanu. Cei doi nu se mai întâlniseră de trei luni de zile, destul de mult pentru ca fotomodeluţa să-l întrebe de sănătate pe Cristi Borcea, dinamovistul trimis recent la zdup. Tabloidele au prezentat povestea de amor a celor doi (Vălica şi Borcea s-au găsit întâmplător la un economat din Miami), iar Boureanu n-are motiv să pozeze în supărat. Are coarnele prevăzute în certificatul de naştere. În buletin îi apare şi fotografia.

* Elena Udrea face portretul robot al bărbatului pe care îl aşteaptă după despărţirea de Dorin Cocoş. De fapt, evită să ofere prea multe elemente, spune că aşteaptă un tip cu bun simţ. Cu mult bun simţ. De unde trag concluzia că nu se referă la Traian. Sau poate că astfel îl împunge niţel.

* Corneliu Vadim Tudor şi Mircea Diaconu pot candida la alegerile europarlamentare. Halatul este la fel de scump, chiar dacă dincolo - vorba reclamei - părea o idee mai ieftin.

* Bacşişul pe care, de obicei, i-l lăsai ospătăriţei va fi impozitat şi în România. Fix 16 la sută vor plăti restaurantele după ce vor trage linie, după ce vor vedea cât de chitroşi au fost clienţii de ciorbă de burtă, mititei la grătar şi paste cu bulion. Aşadar, ce rost are să-i pun pe oameni să facă operaţii matematice în plus? N-o să vă mai dau nimic, mă! Mă vindec de bacşiş.

Citit 804 ori Ultima modificare Joi, 10 Aprilie 2014 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.