Virgula lu’ Caligula

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Statul român îşi face griji pentru fiecare dintre noi. Ca să nu umflăm numărul votanţilor din judeţul lui Dragnea, ar trebui să mergem o dată la trei ani la medicul de familie. Asta, în funcţie de vârstă. Adică vom sta la coadă ca nebunii, ne vom certa că X-ulescu se bagă-n faţă, ne vom întoarce acasă mai acri decât plecaserăm. Şi, implicit, ne vom îmbolnăvi puţin. Oare de ce-mi miroase a marketing spitalicesc acest proiect de hotărâre?

* Dosarul silicoanelor l-a prins şi pe Leo de la Strehaia în cercul martorilor. Omul, un soi de sponsor al maneliştilor, admite că s-a interesat pentru o anumită cucoană, Loredana Chivu... Voia să-i facă bustul cât balconul prezidenţial, însă nu i-a convenit preţul. Prin urmare, Spitalul de Arşi a lăsat nemistuită de laser o apreciată cumătră din şoubiz.

* Dacă mai aveam nevoie de dovezi conform cărora o ducem al naibii de prost, am fost înştiinţaţi că expoziţia Eros Show, programată în perioada 15-17 mai 2014, a fost amânată. Pentru bipezii de bun simţ (şi nu obsedaţi ca subsemnatul), Eros Show este o izmeneală care adună anual duduiţe şi flăcăi cu dorinţă arzătoare de a şifona cearşaful. S-ar putea spune că nici măcar sexul nu mai vinde pe praful economic existent în lume. Sau poate că vinde, dar mai pe sub mână.

* Moment publicitar. Aţi înţeles gluma de mai sus, doamna care comentaţi frumos cu virgula între subiect şi predicat în subsolul textului? Bravo, să se gudure şi virgula lu’ Caligula, aşa să ne ajute agenţii economici din domeniu.

* Transhumanţa vedetelor de la Pro TV către Antenele lui Voiculescu e greu de stopat. Un site de ştiri anunţa ieri, cu pretenţia de a ne servi ceva bombastic, că până şi Nea Mărin pleacă din televiziunea ajunsă recent pe mâna unui lituanian. Uau, Nea Mărin? Miliardar? Aaa, nu, e vorba despre acel bunic care ştie să joace muzică populară şi să fugă cu făcăleţul după alte vedete închipuite... Dacă şi ăsta e star TV, Jay Leno ce-a mai fost, bre?

Citit 1373 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.