Spiderman, strânge câinii ăia!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Abia ieri am aflat că Gigi Becali, în oceanul de sinceritate din cimitir, a admis că a purtat la mişto gulerul cervical... Voia să impresioneze judecătorul, nimic altceva. În vreme ce unii îl plângeau pe la televizor, latifundiarul făcut la apelul bocancilor juca teatru şi, mai mult decât atât, s-a dat şi de gol. Ce-ar fi ca, în loc de o nouă zi de permisie, să se lipească la nişte sectoare? Cum adică până când? Până la terminarea „mandatului”.

* Băsescu şi Rogozin s-au tratat ca nişte atleţi ai halbei. S-au făcut beţivi de la distanţă, au avut reacţii de băieţi care pleacă abia dimineaţa din cârciumă. Nimeni nu s-a supărat, nota a fost achitată pe din două, însă atmosfera a fost stricată de Ponta, premierul României trezindu-se la o partidă de Counter Strike pe computer. A vorbit neîntrebat despre avioane de vânătoare şi alte bazaconii... Adicătelea, a avut atitudinea nevestei care vine la bar în toiul nopţii pentru a-şi face românul de râs. Viorele, de ce n-ai rămas la scara ta?

* Ştiu, se vor trezi fanii doctorului la fără frecvenţă să-mi bată obrazul cu bâta morală, însă mă simt nevoit să repet a mia oară: pe el îl voi vota la alegerile locale. Din Mogadishu.

* Colegii au scris ieri despre încă o femeie muşcată de maidanezii Consiliului Judeţului. Este vorba despre patrupedele fără stăpân (e doar un mod de a vedea lucrurile, căci jupânul lor îndeplineşte calitatea de fost corespondent al ştirilor de la ora 5), animăluţe pe care forul judeţean refuză să le strângă. „Sunt doar doi-trei câini”, spune cu seninătate consiliera domnului Spiderman de la Judeţ, de ca şi cum şi-ar fi pus cineva problema că nu-i muşcat de cel puţin doi posesori de maxilar multilateral dezvoltat. Chiar aşa, ce-ar fi ca toţi iubitorii de natură să boicoteze Grădina Botanică? Să mai meargă doar vreo doi-trei, cum se exprimă reprezentanţii Consiliului Judeţean... Altfel, mi se pare cea mai mare idioţenie să dai nişte bani ca să fii capsat de Azorel, Bela şi Fetiţa. Neapărat, lângă plopul fără pere care face micşunele. Sau lângă rozariu.

Citit 1640 ori Ultima modificare Marți, 13 Mai 2014 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.