Aici sunt chinezii dvs.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gropzilla a făcut pui, deşi unii se lăudau c-au sterilizat-o. Oare cu cine s-o fi culcat gropoşenia de pe Faleza Superioară, astfel încât să-i iasă ditamai dihania şi pe Inferioară? Iată că putem să ne apucăm de tunel înainte de a pica frunza din vii...

* Eh, dragii moşului, la un moment dat mai puţin strălucit al traiectoriei noastre, vom ajunge cu toţii la groapă. Au nişte limonade la terasa de acolo!

* La buza noului crater de pe Faleză ar trebui plantat următorul indicator: Aici sunt chinezii dumneavoastră.

* Dacă sperai că vremea îşi va reveni, deja te poţi reorienta. Ori mergi la munte şi trăieşti la dos cu şpriţ şi grătare, ori încerci ceva exotic, dar nu Malayezia. Ăştia care trag de litoralul tot mai sărac de pe la noi îşi merită soarta - pot aştepta liniştiţi următorul sezon estival. Văzusem pe la televizor cum o tanti dezorganizată din punct de vedere fizic era luată pe sus de tatuaţii care, sanchi, au plaja în pază şi protecţie. Dacă mamaia fără majusculă şi-ar fi închiriat şezlong, n-ar fi avut nicio problemă şi nu s-ar fi întâmplat nimic nici dacă măcar ar fi arătat bine. Dar cum ea a venit călare pe cearşaf, adio, dă-i drumul de pe nisip! Prin urmare, operatorilor de turism de la Mamaia le doresc uluce rezistente.

* Potrivit unui sondaj INSCOP, 45 la sută dintre români ar fi acord cu introducerea votului obligatoriu. Priceputului care a şlefuit această informaţie i-a scăpat un detaliu esenţial - peste 50 la sută dintre compatrioţi nici nu vor să audă de aşa ceva. Deci nu prea înghitem găluşca, bă.

* Un interlop din judeţul Iaşi îi cere statului despăgubiri de 100.000 de lei pentru că, arestat fiind, n-a putut să petreacă Revelionul ca tot cocalarul, cu manele şi uischeane. Suma ar trebui să crească, cine ştie ce fraier a scăpat de pumnii interlopului în acea noapte dintre ani...

* Înţeleg că Iohannis ar sta binişor în sondaje, la vreo şase procente în spatele lui Ponta, într-un potenţial tur doi al prezidenţialelor. Antonescu apare la rubrica „şi alţii”. Şi totuşi, oare de ce-l văd deja pe Ponta la Cotroceni? Oi fi îndrăgostit.

Citit 767 ori Ultima modificare Luni, 21 Iulie 2014 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.