Săgeată pentru poşeta Lenuţei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cinstit, nu mă aşteptam ca Băsescu, după încheierea experienţei de la Cotroceni, să intre în PMP, aşa cum deja a anunţat. Nimeni n-ar fi bănuit ca marinarul să aleagă un partid atât de mititel, este o decizie şocantă. Ar fi culmea să mai aflăm că în acea formaţiune politică se află şi Elena Udrea. Cum, distinsa blondă e portdrapel în partidul-compot-de-mere? Doamne, ce coincidenţă!

* Băse afirmă că, pe timpul celebrei întâlniri HD cu Ponta şi Petreasca, n-a putut desprinde imaginea ministresei de imaginea fetelor sale. Aş adăuga, de conturul mezinei sale, Eba, care se trezise s-o ironizeze pe Harvardiţă pe Facebook. Hop, Elena lui Traian (recomand ca măcar în această ipostază să nu facem confuzii) e ultima care ar putea să dea cu piatra. Mă tem – ocupată fiind cu cea mai mică membră a clanului – să nu pună mâna pe bumerang.

* Şeful statului le sugerează femeilor din partidul cu măr să nu fie dependente financiar de masculii aceleiaşi formaţiuni politice. Carevasăzică, l-au apucat remuşcările... Lenuţo, mă tem ca această săgeată să nu-ţi fi julit poşeta.

* Ponta îl compară pe locatarul de la Cotroceni cu Bercea Mondial pentru modul în care a difuzat un film făcut cu camera ascunsă. La fel se poate spune că actorul principal din pelicula discutată de întreaga Românie semăna leit cu prim-ministrul, dar că nu se poate să joci atât de prost. Unde l-or fi găsit pe cascador?

* Accidentul din Ucraina a fost o grăsime nesaturată pentru televiziunile de ştiri. Au băgat tot weekendul, au încercat să spună ceea ce posturile TV din Olanda şi Statele Unite, ca să dau un exemplu la întâmplare, rezolvaseră încă de vineri dimineaţă. Când aduci psihologi de genul duduiţei Zivari în studio, ce Doamne iartă-mă poţi să mai extragi? Fata cu breton e pregătită să vorbească despre certuri din şoubiz, rachetele sol-aer şi separatiştii proruşi sunt termeni imposibil de pronunţat pentru asemenea specialişti. Bombele nu poartă chiloţi, nene, iar când afli asta în direct te cam zdruncină...

Citit 893 ori Ultima modificare Duminică, 20 Iulie 2014 19:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.