SC „Argentina şi fiii” SRL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A apărut sigla noului pol de dreapta, Alianţa-nu-mai-ştiu-cum, că Blaga s-a speriat ca babele de titulatura noii cumetrii. N-are treabă cu religia, spunea Buldogul, deşi pe firmă apare noţiunea de creştin. Păi, de ce n-aţi poreclit-o, mă, uniunea hahalerelor de dreapta dacă vă e frică de creştinătate? Iată, lui Ponta nu-i e teamă şi va aduna destule voturi după noua sa mândrie dezvăluită public, aceea de a fi ortodox, chiar dacă în acest caz fala este unul dintre păcatele capitale... Revin la sigla alianţei lăudate - şi-a luat oare destule lovele graficianul care a pus două sigle într-un chenar ca să pară descoperirea anului?

* Argentina, a doua forţă economică a Americii de Sud, a intrat în faliment, adică a fost înghiţită de incapacitatea de plată. Dacă românii s-ar ocupa de problema ţării cu capitala la Buenos Aires, sunt convins că s-ar ajunge la liman: ai noştri ar trece naţiunea vorbitoare de spaniolă pe altă firmă şi i-ar modifica şi numele. Poate „Argentina şi fiii” sau „Argentina se întoarce”...

* Şi nici noi nu ne simţim mai bine, am putea spune dacă nu ne-am afla în campanie electorală. FMI-ul vine, de fapt, doar ca să vadă cu ce spray ne dăm, nu pentru alte nenorociri.

* Victor Ponta ar fi plagiat sloganul de campanie al lui Dorin Chirtoacă, „Schimbarea până la capăt!”, deşi nu-i vorba despre cine ştie ce mesaj. M-am săturat de schimbări, de oameni aşa-zişi noi şi alte salate electorale. Rămâne gestul, dacă se confirmă. Bine că nu va candida şi sub numele lui Chirtoacă.

* Guvernul Marii Britanii a anunţat că maşinile fără şofer vor putea circula pe drumurile publice începând cu luna ianuarie. România încă testează autoturismele fără stradă.

* Ministerul de Finanţe va achita 400.000 de euro pe nişte agrafe de birou. Nu vă ambalaţi, e vorba de nişte agrafe de bună calitate. O spune preţul.

* Vicepremierul Turciei doreşte ca femeile să nu mai râdă în public pentru a nu stârni libidoul bărbaţilor. Se aude că nici sinistratele din Oltenia n-au voie să se hlizească...

Citit 974 ori Ultima modificare Joi, 31 Iulie 2014 15:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.