Ais Bachet Celăngi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mare idioţenie mai e acest Ice Bucket Challenge! Iniţial s-a dorit a fi un gest nobil, deşi aveam încă de pe atunci rezerve că-i precum gaura covrigiană (adică o mare invenţie), iar acum toate ţoapele din şoubiz îşi toarnă găleţi cu apă în freză, doar-doar or fi imortalizate şi difuzate seara, la ştirile Andreei Esca. Ho, mai întâi spălaţi-vă!

* Cum ar fi ca Ioana Tufar (sau Tufaru), urduroasa fiinţă popularizată de emisiunile de manelism, să participe la Ice Bucket Challenge? Pariez că n-ar accepta, i-ar trebui şi vreo două tone de şampon ca să înţeleagă ceva.

* Cu apă fiartă au încercat ăştia? De fapt, voiam a zice altceva: Galaţiul, cel mai probabil, va organiza la iarnă Olimpiada de Ice Bucket-şi-cum-îi-mai-zice.

* Bine că Africa geme de sete, iar America şi Europa se întrec în paparude, căci acesta este echivalentul românesc al lui Ais Bachet Celăngi... Mă rog, în Oltenia, acum câteva săptămâni, Challenge-ul ăsta a venit pe nedorite. 

* Băsescu surprinde din nou, în caz că se mai poate declara cineva uimit de apucăturile marinarului. Cotrocenistul afirmă că Elena Udrea are o rezistenţă fizică ieşită din comun. Ce să zic, îl cred pe cuvânt, dar mi-aş dori să vină şi cu ceva dovezi. N-aţi montat niciodată o cameră video, domnule preşedinte? Pe Ponta ni-l tot arătaţi, povestiţi despre el ca despre un pisicuţ. Cu pisicuţa cum rămâne? Iertată-mi fie atitudinea uşor grosolană, dar când toată lumea vă suspectează de amantlâc la cel mai înalt nivel, cu astfel de declaraţii împopoţonaţi, bre, susţinerea Lenuţei?

* Liviu Dragnea, prezent ieri la Galaţi ca să aducă nişte chei de microbuz (de ca şi cum n-ar fi putut trimite brelocurile printr-o firmă de curierat), a declarat că Elena Udrea este genul de candidat-iepuraş. Aşa este, domnule de la Teleorman, taman asta acuz şi eu, dar nu mi se pare firesc să arate cu degetul unul care creşte în grădină ditamai ciuta. Păi, ce altceva reprezintă în campania din toamnă Călin Popescu-Tăriceanu?

Citit 1171 ori Ultima modificare Joi, 21 August 2014 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.