Şase, Chelu! Şase ani!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Judecătorii din România chiar s-a pus pe treabă: omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu tocmai ce-a intrat şi el în cercul select al „şesarilor”. A primit şase ani de puşcărie, cu executare, pentru că a încercat să-l cumpere pe şeful Poliţiei române cu un mizilic de-un milion de euro. Atâta l-a dus mintea, de! Că dacă-l ducea mai mult ştia că de-un milion de euro nu poţi să cumperi mai mult de-un şef de poliţie de judeţ, plus vreo doi, trei - hai, patru! - şefi de post comunal. Cică don’ Chelu ar fi spălat deja putina din Românica şi se odihneşte undeva, la umbră, prin Iordania. Ai dracu’ bârfitori! Da de unde ştiţi voi că n-avem tratat de extrădare cu arabii?

* Cercetătorii de la IRSOP (că doar nu cercetătorii britanici) au ajuns la concluzia că Iohannis nu mai creşte, iar Ponta nu mai scade. Ei, na! Da’ roata când o inventaţi, bre? Trebuie să mai recunosc că sunt un pic dezamăgit şi de faptul că domnii cercetători nu au mărturisit opiniei publice cum se simte şi cum mai arată (în sondaje, desigur) Elena Udrea. Intuiesc eu că jumătatea masculină a electoratului îşi îndreaptă mult mai des ochii către doamna Udrea decât către obosiţii ăia scorţoşi de Klaus şi Victor Viorel.

* Nu pricep de ce CAPP Tăriceanu o tot ţine gaia-maţu’ cu suspendarea lui Băsescu din funcţia de preşedinte al României. Şi dacă-l suspendă, ce? Se retrage Nuţi din competiţie şi-i lasă lui Tări locul 6 în clasamentul final al alegerilor? Oricum preşedintele-jucător a rămas cu AMR-ul atât de mic încât nici măcar doamna Udrea nu-l mai bagă în seamă. La o aşa tragedie, ce mai contează o suspendare?

* Şeful Colegiului Medicilor zice că n-ar fi rău să se legalizeze „plicul” în spitale, ca să nu mai fie atâtea vorbe la proces. Cum la care proces? Cel în care onorabilul medic este judecat pentru corupţie. Da’ ce credeaţi, că-i pasă de chestiune doar aşa, de amorul artei?

* Elena Udrea (da, din nou ea!) a făcut de Sfânta Maria o baie de mulţime la o mănăstire aflată la 1200 de metri altitudine. I-or fi promis băieţii din staff că o duc în al nouălea cer şi când acolo – na, problemă! – s-a pomenit în vârfului muntelui, într-o mănăstire. Păi, de, să nu-ţi vină să-i trimiţi să angajeze  la fabrica de tămâie?

Citit 1384 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 09:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.