Brânză şi Obama

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Manualul auxiliar mai poate aştepta. Copiii noştri nu. Dar nu este un spaţiu adresat vlăstarelor patriei. Nici fanaticilor care se uită la Antena 3 şi atunci când nu are emisie...

* Au fost depuse dosarele de candidatură, avem fix 14 inşi care visează să devină preşedinte al României. Figurile cu notorietate nu mai merită niciun comentariu, m-aş opri asupra numelor care se pupă cu firma Cotrocenilor în aceeaşi măsură în care eu m-aş îndrăgosti de Andreea Pora (mulţumesc, Răzvan Ioan Boanchiş, pentru picătura chinezească fără de care n-aş fi ajuns s-o îndrăgesc atât de mult!).

* Ce-i aia Mirel Mircea Amariţei, cine-i Partidul Prodemo? E singurul candidat cu vârstă şi figură necunoscute pentru subsemnatul... La alegerile precedente îl îndrăgisem pe Ninel Potârcă, un analfabet cleptoman care, între timp, a şi ajuns la răcoare. Acum pe cine oi mai susţine? Să fie Amariţei omul? Sau William Brânză? Vorba unui amic, cum ar suna la ştiri următoarea frază „preşedintele României, domnul Brânză, s-a întâlnit cu Barack Obama”?

* Să nu uit, avem şi un Constantin Rotaru, individ care a intrat pe liste pentru prima dată în 2009 şi a strâns 0,45 la sută din sufragii. De asemenea, putem alege şi între doi etnici maghiari, Szilagyi şi Hunor. Mai degrabă l-aş vota pe cel de-al doilea - e mai uşor de transcris în limba gimnastică. Nu voi uita, totuşi, că principala lor promisiune electorală, colacii secuieşti, sunt tot mai prost făcuţi. Cel puţin aşa stă situaţia la ieşirea din Pasul Oituz.

* Bine că n-a dispărut din peisaj Tribunul, domnul Vadim Tudor, care a anunţat că şi-a vândut maşina pentru a-şi putea susţine candidatura. Iată că OLX îşi bagă nasul în campanie, nu-mi miroase a bine. Putem pune şi de-un slogan electoral - „Dragă, uite, siteul ăsta de cumpărături online face cinste cu transportul electorilor la urne!” Iertare, ăsta-i marketing pentru afacerea lui Liviu Dragnea...

* Vă veţi întreba ce-i cu Meleşcanu în povestea asta. Omul a intrat în joc mai mult cu forţa. Păi, astăzi, cel mai probabil, va ieşi din scenă Iohannis. Deci, schimbare la pauză. Meciul continuă. E 1-0 pentru Vio.

Citit 1134 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Septembrie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.