Informaţia lui Mugurel

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mugurel de la bancă (i se mai zice şi Isărescu şi a dat autografe pe caşcaval) anunţă că alcoolul şi tutunul se vor ieftini anul viitor, dar se va scumpi carburantul, adică benzina. Prin urmare, va trebui să ne ducem pe jos ca să ni le procurăm şi câştigăm înzecit: facem mişcare şi s-ar putea să şi renunţăm la acest vicii. Sărut mâna, Mugurache, pentru informaţie!

* Viorel Hrebenciuc rămâne în arest, în vreme ce Viorel Lis nu ştiu pe unde umblă. E creanga, dac-ar fi să ne luăm după nevastă-sa, Oana, aia care se aude că ar fi rămas însărcinată din cauza altui bărbat. Mai degrabă aş ţine cu Hrebe - prin comparaţie, ăstuia abia acum i se face chef de viaţă.

* ONU avertizează că nu dispune de resursele necesare pentru a lupta cu Ebola. La rândul său, maladia se declară descurajată: nici bine nu şi-a scos colţii că ne-am şi panicat. Ia închipuiţi-vă că Ebola s-ar fi transmis ca gripa...

* Nicuşor de la Constanţa, umflat ieri pe Otopeni, n-ar trebui să vadă un capăt de ţară prin arestarea sa. Măcar e pe acelaşi palier cu o mare vedetă, toboşarul de la AC/DC, acesta din urmă fiind priponit deoarece a încercat să-i dea de-un cozonac unui asasin profesionist. Şi, la o adică, şi Nicuşor va avea voie să bată la ţambal.

* Spiderman de Galaţi, care a declarat că susţinătorii unui anumit candidat la prezidenţiale ar merita să ajungă în meniul câinilor din lumea-ntreagă (a apelat la un panseu al poetului Mihai Eminescu - cine o îndrăgi străinii, mânca-i-ar inima câinii), ne dovedeşte că n-are deloc simţul umorului, în ciuda faptului că televiziunile centrale i-au rezervat timpi de antenă taman din acest motiv. Şi-au pierdut, de fapt, vremea cu un bădăran din cauza căruia, la un moment dat, urcau maidanezii până la etajul zece al celui mai frecventat spital din judeţ. Pentru această declaraţie, huhurezul cu grave probleme de comportament ar trebui să-şi cenzureze ieşirile publice. Spidermane, mi-aş dori ca într-o zi să ai de-a face cu Chuck Norris!

Citit 626 ori Ultima modificare Joi, 06 Noiembrie 2014 16:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.