Ciunga lui Nicuşor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bă, dar bleg mai e Nicuşor ăsta! În loc să-şi vadă de pepenii din Statele Unite, s-a grăbit să încerce nişte ciungă şi blugi de la turci... Era de aşteptat să-l înhaţe poliţiştii de la Istanbul, ăstora li s-a dus buhul că n-au simţul umorului. Constantinescule, treci acasă, era păcat să vină turul doi al alegerilor fără matale!

* Pentru cine nu ştie, mă refeream la făptura care până mai ieri îndeplinea funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi care, din diverse motive, e pribeag de câteva luni. Mai ai jigăraia aia cu care-ţi făceai reclamă, Nicule?

* Continuăm ştirile de la Phenian. Corpul de control al premierului Victor Ponta a hotărât, a doua zi după primul tur al prezidenţialelor, să înceapă verificările cu privire la retrocedările unor imobile făcute de către Primăria Sibiu în anul 2010, an în care primar era, ca şi acum, Klaus Iohannis, candidatul ACL cu care Ponta se va confrunta în turul doi. Controlul a început pe 3 noiembrie şi vine după un alt control făcut de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. E un control de rutină, nu vă ambalaţi, iar printre altele se va constata că dozatorul de cafea din holul instituţiei îşi mulge mai mult zaţ decât cafea. Amendă, monşer, amendă.

* Nuţu Cămătaru a fost scos de la păstrare, după un an şi nouă luni de stat prin beciurile Poliţiei. Apreciatul interlop va rămâne în arest, dar la domiciliu, timp în care va fi cercetat. E păcat că ne batem joc de asemenea oameni, ar putea spune Corneliu Vadim Tudor, cel care alaltăieri îi lua apărarea altui nevinovat, Viorel Hrebenciuc. Treba cu pădurile este o comicărie, şi-a permis Tribunul să comenteze... Păi, chiar aşa, cui îi trebuie codri, bre? Ăia care se dau cu SUV-ul prin dunele de nisip n-au copaci şi nu mai plânge nimeni, extraordinar! Aşadar, Hrebe n-a defrişat, ci e restant la activitatea asta. Daţi-i drumul, bă, are o grămadă de treabă şi vouă vă arde de comicării...

* Unii din străinătate s-au plâns ieri că le-a picat Facebook-ul. În România, economia merge la fel de prost. Deci n-a picat ăla.

Citeşte şi: Formatorul deformat

Citit 752 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Noiembrie 2014 17:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.