Sunt celebru, dar nu mă ştie lumea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mi-am promis că voi face parte din ceata de posesori de telecomandă care va urmări ediţia-pilot a emisiunii în care nişte celebrităţi vor îndura gândacii la pauşal din Africa de Sud. Am rezistat cu greu... Mă întreb însă de ce unii care se cred celebri au nevoie de minute bune de prezentare. Pe bune, cine-i Elena Merişoreanu?

* Până la urmă, revin la găselniţa de acum câteva zile: sunt celebru, scoate-mă de aici nu ar trebui să fie decât un SOS al politicienilor români trimişi după gratii.

* Fostul preşedinte al României a mers la TVR pentru un interviu. Băsescu începe să semene cu Iliescu - îşi dă cu părerea despre orice, iar mâine-poimâine am putea avea surpriza să comenteze şi pe marginea dispariţiei flotei.

* Traian o susţine în continuare pe Elena. Dacă un judecător va spune că ea este vinovată, atunci voi merge pe mâna justiţiei, a spus marinarul în prime-time. Las-o-n spanac de treabă, Popeye, fata avea alte aşteptări de la matale!

* Cumnatul lui Ponta - chiar nu i-am reţinut numele - este cercetat de DNA pentru nişte fonduri europene păpate de firma condusă de acesta şi de sora premierului. Societatea comercială în cauză a fost fondată de mama lui Victoraş. Carevasăzică, nu scăpăm de subiecte dolofane... Totuşi, aşa cum v-aţi obişnuit, numărul 1 din Guvernul cu acelaşi nume nu este implicat în scandal.

* Băse afirmă că politica dâmboviţeană trăieşte o adevărată dramă, că ne confruntăm cu o generaţie ratată de tineri, dându-i ca exemple pe Ponta, Şova şi Ridzi, asta ca să nu-l acuze careva că din propria-i ogradă n-a luat pe nimeni la ochi. Despre Udrea n-a zis nimic, probabil că Lenuţa n-are 40 de ani, cât scrie în buletin. Parcă vezi că ea, de fapt, numără vreo 65 de primăveri, însă a trecut prin mai multe operaţii estetice şi de experienţă de viaţă.

* Aproape un miliard şi jumătate de oameni au celebrat intrarea în Anul Caprei de Lemn. La ce drujbe au, românii ar trebui să se numere printre protagonişti.


CITEŞTE ŞI: Ce căuta tigrul lui Cămătaru în Africa?

Citit 3468 ori Ultima modificare Marți, 17 Februarie 2015 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.