Abecedarele lui Marean

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* DNA-ul a descins ieri acasă la Marian Vanghelie. Miroase a mită de vreo 90 de milioane de euro, bani luaţi - aşa spun procurorii - de însuşi primarul de sector bucureştean. Gurile spurcate spun că la domiciliul lui Marean au fost găsite, printre altele, nişte abecedare mâzgălite.

* Oana Niculescu-Mizil, ibovnica lui Vanghelie, a ajuns ieri la DNA (evident, nu de capul ei) şi a declarat că bărbat-su n-a luat nici măcar un comision. OK, n-o condamn că e subiectivă, totodată nu ştiu ca fostul pesedist să fi lucrat cot la cot cu Steve Jobs pentru inventarea aifonului...

* O să ne vină rândul la toţi, afirmă Vanghelie, eroul ultimelor zile, referindu-se la saţietatea mascaţilor de a păpa politicieni la micul dejun. Corect era să zică „ne vine rândul tuturor”, dar nu pentru gramatică vraişte este cercetat tăticul vanghelioanelor.

* Ieri a fost ziua lui Gregorian Bivolaru, Grig, cum se exprimă cei care îi plimbă plosca. Mentorul MISA trăieşte în Suedia, poartă alt nume şi încearcă să afle dacă guru poate bate gura.

* Apropo, simplă coincidenţă - ieri am serbat Ziua Mondială a Rinichiului. Câtă precizie pe părinţii lui Gregorian, câtă precizie, ptiu, ptiu!

* Elena Udrea urma să ajungă ieri la ginecologia puşcăriei, contrar voinţei sale. Până la urmă, pleşcoianca a scăpat de acest calvar, dând în scris că nu are nevoie de un asemenea control. Are şi ea dreptate, despre Bombonel n-am auzit să fi avut o problemă similară.

* Într-o vreme în care visăm numai cagule şi cătuşe, Mircea Cărtărescu a obţinut premiul pentru cea mai bună carte la Târgul de la Leipzig. Este vorba despre trilogia Orbitor. Merge de minune în eventualitatea unei reţineri de 30 de zile. Nu-i aşa, Mareane?

* Laszlo Borbely, aidoma lui Vosganian, a scăpat încă o dată (este a doua oară) cu imunitatea trasă până la guler. În cazul Udrea, a fost nevoie de două scrutine în plen, de fiecare dată s-a votat fără probleme. Eh, la ginecolog ar trebui să meargă Laszlo şi Varujan.

Citit 618 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2015 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.