Mai la vest, DNA-ule!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Mişto gogoaşa lansată de prefectul de Galaţi, aia cu trotuarele electronice. Sau electrice. Enormitatea era pusă în cârca municipalităţii de se tăvăleau maidanezii de ciudă - vă daţi seama, halvaua patrupedelor ar fi avut o soartă crudă la iarnă, s-ar fi topit cât ai zice urbanism. Trimisul Guvernului în teritoriu are potenţial de jurnalist la Cancan sau Libertatea, spală în public costumul de baie al autorităţilor (înţeleg că era un subiect discutat vag, cu şanse de reuşită de 1 la un miliard), or asta n-ar trebui să ne distreze. Nu-i rău să-ţi ardă de cioace, colţul acesta de pagină încearcă zi de zi consacrarea unei anumite stări de spirit, dar nu şi Prefectura, bre...

* Văd o ştire conform căreia primarul de Tulcea a fost reţinut de băieţi. Incredibil, DNA-ul se apropie de estul ţării, ba chiar se duce în estul extrem. Un pic mai la vest se poate? Aveţi GPS pe maşini, oameni dragi de la Direcţia Naţională Anticorupţie?

* Alt edil, Radu Mazăre, demisionar între timp, rămâne la aşa-numitul beci domnesc, însă parada carelor alegorice de la Mamaia va merge înainte. E ca şi cum ai cânta Thriller sau Black or White după decesul lui Michael Jackson, başca să te foloseşti şi de invenţia botezată moon walk. Nu e normal, haideţi să nu ne mai batem joc de valorile acestui popor!

* Acelaşi Mazăre a devenit erou de benzi desenate după publicarea unor stenograme sublime. Fostul primar al Constanţei îi presa pe jurnalişti să-i laude tunsoarea şi calităţile de schior. Destul de periculos, mai ales în epoca în care se caută sauvage-ul, adică făcutul pierdut pe la spate.

* Conform Agenţiei Naţionale Antidrog, românii sunt cei mai mari fumători pasivi dintre cetăţenii Europei. Adică, cei mai mulţi dintre români fumează uitându-se pasiv la nenorocirile comise de politicieni. Cam asta înţeleg.

* O româncă este acuzată de blat la Campionatul European de Şah din Georgia. Sfânta Elisabeta Polihroniade să o judece!

Citit 1243 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.