Dieta hămeselii naşte monştri

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Klaus Iohannis a ajuns la Neptun, o premieră pentru omul care s-a mutat în iarnă de la Sibiu în buricul ţării. Cu siguranţă, îl va încurca restaurantul Cireşica, acolo unde un fost rupea uşile şi uita să mai iasă. Dar va fi o linişte acum în staţiuneee!

* Angajaţii români pot primi şi tichete de vacanţă, în afara salariilor mici şi proaste şi în rate, dacă-mi permiteţi să fiu un pui de vizionar. Mai exact, în posesia acestor tichete vor intra lingăii, pupindorsalii şi secretarele băieţilor de la butoane. Statistica, însă, nu va avea deloc de suferit - ai noştri, ca brazii de import, vor merge în concediu cu bonuri-cadou.

* Fomista grevei, cum excelent a botezat-o Dragoş Pătraru pe învăţătoarea ajunsă în Senat pentru că a practicat dieta hămeselii, a scăpat de obloane, nu mai e vânătă ca atunci când poza de pe patul de spital în disidentă... A trântit o căpăţână de gospodină imposibil de consolat, are şi guşă de senzuală la semafor, chiar nu mă mir că ar putea rata întâlnirile romantice. Eh, în schimb, această madamă se plânge pe la televizor, cu acea tigvă îmbuibată, că nu-i ajunge leafa de senator şi că trebuie făcut ceva. Nţ, nţ, nţ! Întoarce-te, bre, la catedră, te aşteaptă acolo un venit îndestulător, pragul minim pe economie, că ai avut grijă să-l măreşti de când ţi-ai târâit galoşii peste pragul Parlamentului!

* Din cauza acestei fomiste şi a altor creaturi puse numai pe căpătuială, emisiunile de televiziune ar trebui să inventeze încă o avertizare. Dacă moderatorul bănuieşte că cel care-i va popula studioul are un început de scrânteală, că iese în decor cu vreun gest sau o maximă de duh, poate institui un semnal, ceva de genul - bre, o să vă rupeţi părul de pe mansardă, vă veţi tăvăli pe jos, există riscul să vă aruncaţi obiectul pe geam! În acea clipă, aş schimba sigur pe un canal de carne de unde au fugit toate textilele. Absolut toate.

* Presa spaniolă i-a pus o poreclă lui Ion Ţiriac. I-a zis vulpoi bătrân. Nişte redundanţi, ca de obicei.        

Citit 628 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2015 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.