Hardul extern al PSD-ului

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Am trecut ca Săgeata Argintie prin halta Fileşti în momentul în care mi-a picat în braţe ştirea cu loteria bonurilor fiscale „se întoarce”. Băiatul ăla de la Finanţe, Orlando Glumeţovici, a anunţat că ne va oferi Guvernul o aplicaţie moca pentru smartphone ca să pozăm bonul fiscal şi să-l trimitem în baza de date a lu’ tanti doamna care i-a adus pe lume pe nefericiţii ăştia. Apoi vom aştepta cu gura căscată loteria bucăţilor de hârtie igienică - fraierii fără telefon deştept şi fără Internet merită să fie direct amendaţi: în mileniul al III-lea, tu îţi cumperi haleală şi-ţi plăteşti întreţinerea, în loc să arunci lovele pe aifoane şi samsunguri? Orlando, ţine-o tot aşa, bine ţi se mai potriveşte numele, eşti de la circ, fratele nostru!

* Vă daţi seama câte ştie Dănuţ Şova dacă a scăpat de un nou scrutin în Senat? Dacă-l iei la bani mărunţi, probabil că bâjbâie tabla înmulţirii, dar se pare că e posesorul unei memorii de elefant, e hardul extern al PSD-ului. Cu veioza-n figură, sigur ar vărsa noţiuni grele, aşa că băieţii din Parlament îşi permit să joace Angry Birds cu electoratul. Şi, dacă tot suntem la ora de injurii, de ce naiba n-au fost în sală băieţii ăia de la PNL cu voturile cărora Şova ar fi fost bun de luat la beciul domnesc?! Respirăm în epoca nenorocirilor de la FIFA, organizaţie condusă până alaltăieri de Sepp Moş Crăciun, şi profit de şansă: un blat mai mare între liberali şi social-democraţi zău că n-am mai mirosit după ’89 încoace. Totuşi, trebuie să recunosc că Gorghiu, Orban, Predoiu şi Blaga latră mişto.

* Revin la premierul României. Victoraş este de părere că lui Băsescu îi va lua ceva timp până îşi va muta blugii şi mileurile în noul domiciliu. În acelaşi timp, un preot pakistanez susţine că femeile care umblă în blugi sunt vinovate de producerea cutremurelor de pe planetă. Nene, de unde ştie asiaticul că doamna Maria poartă pantalonii lui Traian?

* O bucată din acoperiş s-a prăvălit peste spectatori la turneul de tenis Roland Garros de la Paris. Abia acum înţeleg de ce Simona Halep a ieşit devreme din competiţie.        

Citit 635 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2015 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.