Bine că sunteţi voi savanţi!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Gaburici din Republica Moldova e precum Rădoi de la Steaua - niciunul n-a luat bacul. Primul, şef de Guvern în funcţie, şi-a falsificat diploma de douăsprezece clase, celălalt, considerat ministru al apărării şi al liniei de mijloc, n-a avut nevoie până acum să mimeze cizelarea, nici măcar la seral. Interesant este faptul că Gaburici prezintă un început de domnitor; omologului său dinainte de Prut i-a ieşit prost diploma de doctor în drept, dar a rămas la cârmă cu încăpăţânarea care ar caracteriza doar un lider nord-coreean.

* Când soarta îşi propune să te accidenteze, ai nevoie de apărători zincate. Tocmai în ţara care scoate pe bandă rulantă ţidule de doctori (Cahul, Chişinău etc.), îl descoperim pe premier cu diploma de bacalaureat făcută pe genunchi? Ăsta e blestemul fraierilor care au preferat să rămână cu o biată licenţă, în vreme ce alţii au bătut cu picioarele la poarta savantlâcului.

* România rămâne cel mai pestriţ stat din Uniunea Europeană, cred că nici pe continentul african n-ar prinde primele 10-15 locuri. În plin scandal declanşat vineri dimineaţă - e vorba despre urmărirea penală a prim-ministrului mongoloid - cine credeţi că s-a trezit să comenteze pe marginea potenţialei demisii a lui Victor Ponta? Nu, Cazanciuc dăduse din cap ca bulgarii încă de vineri după-amiază, or nu m-aş fi aşteptat ca ministrul Justiţiei din guvernul condus de urmăritul penal să joace în alt tricou. Nici madamele Plumb şi Găbiţa Firea nu puteau surprinde... Nimeni nu l-ar fi văzut însă tocmai pe Dan Şova, ăla de-i ruginesc cătuşele salivând după votul de încuviinţare al Senatului, să declare că Ponta trebuie să rămână în scaun. E ca atunci când Nea Nelu le-a mulţumit ortacilor „pentru răspunsul de solidaritate muncitorească pe care l-aţi dat în Piaţa Universităţii” (mulţumesc, Youtube-ule, pentru înregistrare!). Îmi pare rău că nu pot da dovadă de diplomaţie, dar avem de a face cu o mostră de prostie în stare pură. Filozof rămâneai, tizule, crezi că-şi făcea griji vreun consumator de politică din ţara asta că ai concubina cu altă opinie? Băi, Păcală, aşa să-ţi rămână porecla!

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2015 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.