Vreau şi eu imunitate!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nici măcar măseaua cariată - ca să pun la bătaie o minoritate suferindă din propriul corp - nu s-a temut că Victoraş, mândru flăcău al patriei, ar putea ajunge pe mâinile flămânde şi păroase ale procurorilor DNA. Ca să nu fie lăsat cu imunitatea în vine, Ponta, curajosul lui macrou congelat, şi-a chemat baronii în weekend ca să le promită câte-n lună şi-n stele.

Vă rog, fac orice, vă dau oricât doriţi, numai votaţi pentru mine, vă implor, nu mă lăsaţi să dau cu subsemnatul în botul veiozei, cam aşa pare să-şi fi etalat bărbăţia soţul Dacianei la întâlnirea de urgenţă de zilele trecute. Acest domn, cel mai prost patent al cuplului Iliescu - Năstase, a fost la un pas de a câştiga mandatul de cinci ani cu executare de la Cotroceni, băiatul ăsta îşi permite să se ascundă în spatele unor burtoşi fără scrupule, numai ca să rămână în scaun. De ca şi cum doamna Naum, maică-sa (sărut mâna, tanti mama lui Victoraş!), a găsit maternitatea fix în buricul Palatului Victoria...

Doctore (n-o să te apelez ca Băsescu, adică nu-i cu doi de T), dă-ne şi nouă câte o imunitate! Să stăm la coadă, ne-o trimiţi prin poştă sau cum facem? E musai, orice român are potenţial de infractor. Vrem şi noi protecţie, să facem ţara cu prezervativ, adică, de ce numai demnitarii să beneficieze de şapte vieţi, ca la Angry Birds?

De ce aş mai lua în serios o instituţie a statului dacă matale, prim-ministru al României, patrie membră a Uniunii Europene, te piteşti după cocorduş în calea justiţiei? Ăsta e un început de anarhie, e semiotica apocalipsei instituţiilor statului... Cu ce tupeu îmi vei mai cere taxe şi impozite, cât de neruşinat vei fi să mă suspectezi de unele, dacă tu, ditamai şeful Guvernului, strigi după ajutor când îi vezi pe băieţii cu dosarele murdare? Aşadar, îmi eşti dator c-o imunitate, dar vezi să nu fie folosită. O vreau nou-nouţă şi nici de la chinezi să nu fie.

Victoraş, copilotule, eu chiar cred în nevinovăţia ta, bag mâna în foc că eşti uşă de biserică (de termopan, dacă doreşti). Vino şi te apără normal, fetiţo, găină fricoasă, chick-chick-chicken!

Citit 676 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.