Klaus 56, Victor 13-14. Sau Nea Nelu?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Iohannis a făcut 56, iar Ponta 13-14 pe lângă Putin. Klaus s-a instalat la Neptun, Victor a mers la Baku - în urma lor, România a fost lăsată singură acasă, cu luminile deschise, gazul aprins şi gunoiul nedus. Dacă sună cineva la uşă, habar n-avem ce poveste să însăilăm... A, ştiu: spunem că Daciana e la Bruxelles.

* Sunt convins că Vladimir de la Kremlin n-a remarcat prezenţa lui Aburici de la Palatul Victoria în lojele stadionului care au găzduit deschiderea Jocurilor Europene. Sau, mai bine zis, nu i-a reperat obârşia. O fi zis că-i vreun locotenent de-ai lui Kim Jong-un. Totuşi, ce să caute asiaticul la un asemenea eveniment? Exact, nici românii n-au un răspuns pertinent.

* Un judecător din Iaşi este cercetat pentru că ar fi luat şpagă un curcan şi niscaiva litri de vin. Blamează cineva preferinţele culinare ale magistratului? Nţ. Pieptul de curcan are foarte puţină grăsime, e mai slab decât cel de pui, aşa că judecătorul merită şi o îngheţată. Nu se va depune în caz că va ajunge la beci.

* Papa Francisc e mai activ decât orice alt Suveran Pontif, mai are un pic şi îi scrie horoscopul lui Neti Sandu. Mai nou, titularul de la Vatican a anunţat că-şi doreşte dată fixă pentru Paşte pentru ca sărbătoarea să fie celebrată împreună cu Biserica Ortodoxă. Sau poate că e mâna Preafericitului Daniel: Trinitasul său stabileşte încă de pe acum, ca televiziunile de sport, calendarul evenimentelor pe 2016. Se merge, carevasăzică, pe drepturi de televizare.

* Andre Rieu, olandezul cu accent ascuţit pe primul e, nu se mai dă plecat. În weekend a concertat iarăşi prin Bucureşti - habar n-am cât mai are până la cea de-a şaptea reprezentaţie. Uşor-uşor, ne vom trezi cu el pe la Vaslui fredonând "Cine-a pus cârciuma-n drum".

* Să ne trăieşti, Nea Nelule, dar nu în libertate, ci acolo unde sunt deja pupilii politici ai lui matale! Se împlinesc 25 de ani de la mineriade, nemuritorule... Ai sughiţat cumva zilele trecute sau o vei face astăzi? Într-o vreme controlai liniştit şi contracţiile diafragmei.        

Citit 793 ori Ultima modificare Duminică, 14 Iunie 2015 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.