Recrudescenţa amorului ghebos

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Despre Ionel Rus nu se mai pot spune multe. S-a tăvălit cu distinsa Laura Andreşan (probabil, în perioada în care duduia n-avea bărbat fierar-betonist peste mări şi ţări), n-a făcut nici măcar un drum ca lumea, dar şi-a aranjat beizadeaua cu un hotel. Să mănânce şi gura lui quelque chose. Şi nu putea fi refuzat, altfel tăticu’ ar fi fost nevoit să plece afară, la muncă, iar el s-ar fi transformat în ditamai golanul la domiciliu.

* Adrian Năstase i-a răspuns în termeni duri realizatorului de emisiuni Radu Banciu, acesta din urmă acuzându-l în repetate rânduri că şi-a însuşit ilegal o bună parte din râul, ramul şi alte elemente nefolositoare românului. Bombonel, altfel un intelectual în politică, nu s-a sfiit să-l facă jigodie şi gunoi pe arhicunoscutul ursuz de televiziune. Fostul premier se apără, spunând că n-a furat şi că nici nu-i miroase vreo adâncitură, cu toate că cele mai multe privatizări româneşti s-au întâmplat în timpul domniei sale. Bombonache, şi puţin puşcăriaş ulterior, pozează în bolnav de Alzheimer - pariez că nici n-a auzit de Sidex Galaţi sau de premierul britanic Tony Blair, un drăgălaş care a intervenit providenţial pentru ca huiduma siderurgică să fie măritată cu un indian al dracului de înstărit.

* Arogantul o fi simţit nevoia să facă niţică paradă, să afişeze virilitate, cojones, cum se spune în cartierele de limbă spaniolă, s-o impresioneze pe coana Dana, eventual s-o cucerească şi la vârsta a III-a. Este, dacă vreţi, recrudescenţa amorului ghebos, or nu mi s-a crăcănat mintea la sciatică sau la hernia de disc, vă asigur.

* Acelaşi Adelu şi-a permis acum o săptămână să-l ia în răspăr pe însuşi preşedintele României, Klaus Iohannis. Dacă subsemnatul îl satirizează pe sibianul mutat la Cotroceni - şi are uneori argumente solide - nu face decât să valideze normalitatea, deşi presa mioritică se află pe locul o sută şi-nu-mai-ştiu-cât în topul independenţei editoriale. În schimb, Bombonache, judecat şi condamnat de instanţe, nu poate în primul rând din punct de vedere moral să mai dea lecţii. Cum să-mi vorbească un puşcăriaş despre modificarea Constituţiei? E ca şi cum Cicciolina ar propovădui castitatea.

Citit 912 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.