România: aifon şi frigider

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Fiscul anunţă că 18 români au de justificat diferenţe nedeclarate de peste 20 de milioane de lei. Urmând logica pur românească, autorităţile au şi ele de primit. Câteva explicaţii.

* Stau însă şi mă întreb - cum i-aţi identificat doar p-ăştia 18? Câţi dintre ei mai trăiesc (în acte)? E vreun manelist printre ei, doamna Cornelia Catanga la ce categorie poate fi depistată?

* Simona Halep a abandonat în setul decisiv al finalei de la Toronto. Regret, chiar avea ocazia să-şi confirme până la capăt revenirea de formă şi constat că există unii copţi la tărtăcuţă numai pe alocuri. Fix ca pepenii de anul acesta: mi-a transmis un individ ajuns la stadiul de careva în gară că n-ar trebui să mă bucur atât de mult. Sărmanul de el, nu mi s-a luminat orizontul nici când l-au gâdilat medicii turci pe Ponta (la genunchi), darămite să chiui în situaţii critice din punct de vedere medical ale vreunui sportiv autohton...

* Come-back-ul pecheanului Lucian Bute n-a adunat prea multe aplauze: ba că italianul întâlnit duminică dimineaţă ar avea nume de femeie, ba că fostul campion mondial s-a întors la vechile practici, când - se zice - întâlnea numai adversari de paie şi baloţi cu mănuşi. N-am urmărit jocul de acum două zile, dar ştiu că, după o prelungită perioadă de inactivitate, nu te poţi lua la trântă cu ursul. Aţi fi vrut să-l ia acum la întrebări pe Froch, să-i ungă clanţa cu pastă de dinţi, să sune la uşă şi s-o ia la sprinturi cu britanicul în cârcă?

* Potrivit unui studiu GfK, românii cumpără în draci smartphone-uri, frigidere şi tot mai puţine televizoare. S-o fi săturat lumea de Măruţă şi Capatos, dar fără aifon n-ai cum să defilezi pe stradă, te faci de râs, pe bune! Iar frigiderul nu ţine de foame, e parte din statistica pomenită mai sus: ca să apari drept sărăntoc, fără nimic de pus pe masă, n-o poţi dovedi decât deschizând uşa aparatului dotat cu freon.

* Gigoloii cu de-a sila din Vaslui au primit ieri, la prima instanţă, de la cinci ani şi opt luni, până la opt ani şi patru luni de pârnaie. Abia acum se poate vorbi despre un sex-surpriză.         

Citit 826 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2015 15:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.